DOBRI LJUDI, POMOZITE! / Beba slijepe Dubrovkinje mora na operaciju u Zagreb da i ona ne ostane slijepa

Image
Foto: Thinkstock

Dubrovačka obitelj je u teškoj financijskoj i zdravstvenoj situaciji

25.4.2016.
12:21
Thinkstock
VOYO logo

Situacija u kojoj se našla jedna dubrovačka obitelj nimalo nije laka. Andrea Leventić i Mladen Djaković imaju dvoje djece – jedno je staro jednu i pol godinu, a drugo samo 5 mjeseci. Majka Andrea je slabovidna osoba, gotovo slijepa, a nalazi iz Dubrovnika pokazuju da bi i njeno dijete, staro tek pet mjeseci, moglo (p)ostati slijepo.

Dubrovački liječnici šalju dijete na pregled i operaciju kod najboljeg hrvatskog očnog stručnjaka doktora Zdravka Mandića iz KBC Sestre Milosrdnice u Zagrebu gdje bi doktor trebao ustanoviti može li se malom djetetu ikako pomoći da ne ostane slabovidan ili slijep kao njegova majka. Doktor Mandić, prema planu, trebao bi pregledati i majku, ali i drugo dijete, jer je slabovidnost, očigledno, povezana s genetskim predispozicijama.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ovih dana, trebao bi se saznati točan termin, a obitelj je u teškoj financijskoj situaciji - jer majka ne radi i prima invalidninu dok je otac Mladen zaposlen na građevini – a odlazak u Zagreb te najam stana i slični troškovi jako će im teško pasti.

Pogledajte OVDJE kako možete pomoći!

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Love island uk
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo