zanimljivosti izbora / Bankomat neće u Gornje Vrapče, sakramenti u Podbablju nisu bili presudni, ali zato palež ima prođu. Direkt donosi sve izborne bizarnosti, a tu je i Kajin

Bankomat ipak neće u Donje Vrapče, jer taj kandidat nije pobijedio, kao ni onaj u Podbablju koji je u kampanji uredno naveo koje je sakramente primio

18.5.2021.
7:00
VOYO logo

I nije Richard jedina zanimljivost ovih izbora. Dogodio se jučer i veliki povratak Damira Kajina, u Novalji su u drugom krugu kandidati Dabo i Dabo. Bankomat ipak neće u Donje Vrapče, jer taj kandidat nije pobijedio, kao ni onaj u Podbablju koji je u kampanji uredno naveo koje je sakramente primio. Matija Mlinarić danas je upoznao i gradonačelnika koji je odnio najuvjerljiviju pobjedu u Hrvatskoj. 

Osim majke glavnog lika filma, đavlu je odlučno rekao ne i splitsko dalmatinski župan Blaženko Boban. No, priča o paljenju filmskog seta i tjeranje američkih filmaša nije mu naštetila, naprotiv. Za Bobana je glasalo 39 posto građana što značiu da postoji velika šansa da će ponovno biti župan.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
lokalni izbori se nastavljaju /

ANALIZIRAMO: Zagreb bira između dva svijeta. Što je za pobjedu dovoljno Tomaševiću, a što mora učiniti Škoro?

Image
lokalni izbori se nastavljaju /

ANALIZIRAMO: Zagreb bira između dva svijeta. Što je za pobjedu dovoljno Tomaševiću, a što mora učiniti Škoro?

''Kako bi rekli naši stari RADI i MOLI i rezultat neće izostajati. Tako se dogodilo i večeras. Rezultat nam je više-manje poznat'', rekao je župan splitsko-dalmatinski Blaženko Boban.

Dok Boban drži utvrdu, jedna druga je pala. Kozari Bok vječna Bandić baza birača sada je većinom zaokružila platformu Možemo!.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

''Stvarno mislim da je vrijeme za promjenu. Sviđa mi se program koji nudi, i svi se nadamo boljem'', rekla je Natalija Ivezić.

''Da je on živ, ne bi ga pobijedio nitko. Ovako nek se oni sad bore pa vidjet ćemo'', kazala je gospođa Marica

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Najuvjerljiviju pobjedu na lokalnim izborima ostvario je gradonačelnik Donje Stubice kojeg je podržalo čak 83, 01 posto birača.

''Dobar je, sve dela. Ovi prije njega nisu niš delali. Zato smo ovome potporu dali'', rekao je Ivan.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

''Za očekivati je bilo da bude dobio'', kazao je Stjepan.

''Reakcija je, moram priznati, isprva bila nevjerica, jer ipak imati takav postotak s obzirom na tri kandidata koji su se kandidarali za gradonačelnika Donje Stubice, takav rezultat je stvarno teško ostvariv'', rekao je Nikola Gospočić, gradonačelnik Donje Stubice.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Virtualni hit kampanje obećanje o bankomatu u Gornjem Vrapču ipak nije donijelo pobjedu. HSP-ov kandidat za mjesni odbor Vinko Lalek završio je kao drugi, jer bankomat je izgleda htjelo tek 225 birača. Ni sakramenti Borisa Glavaša, kandidata za načelnika Podbablja nisu privukli birače. Završio je kao treći, načelnika s takvim vrijednostima htjelo je 219, ili 8 posto birača.

Oni nisu, ali zaboravljeni as Damir Kajin jest i to kao SDPovac. U prvom krugu za gradonačelnika Buzeta dobio je 39 posto glasova.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

''Nisam ja nikada ni otišao ili se maknuo iz politike ali to prije svega za mene znači i obveza'', kazao je kandidat za gradonačelnika Buzeta Damir Kajin.

Slavilo se i kod Mire Bulja. Smiješi mu se fotelja gradonačelnika Sinja:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

''Ovo je po prvi put da ja mogu ostati bez riječi'', rekao je Miro Bulj, kandidat za gradonačelnika Sinja dodavši da su presudile promjene, želja za promjenom.

U Novalji situacija ne može biti neizvjesnija. Tamo u drugi krug ulaze dvojica Dabe. U prednosti je Ivan Dabo sa 45 , dok dosadašnji gradonačelnik Ante Dabo ima 40 posto glasova. Iduća dva tjedna za Dabe su ključna.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Hell's kitchen
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo