Bandiću ipak nitko ne prijeti

Milan Bandić je rekao da su njegova supruga i kćerka u petak dobile prijeteću poruku.

12.12.2009.
17:14
VOYO logo

"Milan Bandić nastavit će svojim zacrtanim putem koji sam dao i sebi, obitelji i svome narodu da ću učiniti sve da ga izvučem iz ovog moralnog, duhovnog i gospodarskog gliba u koji je upao", rekao je zagrebački gradonačelnik na predizbornom skupu održanom u Imotskom.

U Policijskoj upravi zagrebačkoj kažu da im Bandić nije prijavio nikakve prijetnje. U PUZ-u tvrde da su se čuli s njim te im je on kazao da nitko ne prijeti ni njemu ni njegovoj obitelji.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U izbornom stožeru Slobodna Dalmacija je pokušala doznati zbog čega Bandić, ako je prijetnja bilo, nije to i prijavio policiji, nego je ustvrdio kako takvih poruka nije ni bilo. – "O tom pismu gospodin Bandić je sve rekao i o tome dalje nećemo komentirati", kazao je Bandićev glasnogovornik Nedžad Haznadar.Imoćani, ali i simpatizeri iz susjedne BiH Bandića su dočekali s domaćim uštipcima te narodnim kolima imotskog i hercegovačkog kraja, a on ih je darivao sadnicama maslina, jabukama i nogometnim loptama.

Ni u Imotskom Bandić nije mogao ne spomenuti oranje. Kako je rekao, dok je on uzorao već pola njive, njegovi protukandidati još "od spavanja trljaju oči".

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Tako ću raditi i kad budem predsjednik, dan i noć za svoj narod, a snagu mi dajete i vi, hrvatski branitelji i naša mladež na kojoj počiva sutrašnja europska Hrvatska", prenosi Jutarnji list Bandićeve riječi.

'Molim vas da ne fulate, gađajte u sridu'

U okviru svoje predsjedničke kampanje na hrvatskom jugu Bandić je boravio u Pločama, gdje je građane pozvao da izaberu "čovjeka koji je od Zagreba napravio europsku metropolu".

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Evo me među svojim gusarima u Pločama, hrvatskim gusarima i ljudima koji stoljećima predano rade i nikada se nisu predavali. Uvijek su pobjeđivali i dobivali", rekao je Bandić.

Poručio im je da će imati lagani zadatak da ili u prvom ili u drugom krugu izaberu čovjeka koji je od Zagreba napravio i europsku metropolu zahvaljujući i dijelom Pločanima i Neretvanima koji žive u Zagrebu. "Birajte čovjeka koji je svojim covjekoljubljem, domoljubljem i zagreboljubljem želi zajedno s vama učiniti europsku Hrvatsku sa strategijom ravnopravnog gospodarskog razvitka Hrvatske, osigurati posao za ljude koji žele raditi, besplatno obrazovanje za mlade, penzionerima mirovine dostojne za život, a braniteljima dostojanstvo i dignitet iz Domovinskog rata", rekao je Bandić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Molim vas da 27. prosinca ne 'fulate'. Gađajte u sridu, glasajte za čovjeka iza kojeg stoje djela, a ne parole. Bit će vam lako pogoditi jer će te glasati za najboljeg", rekao je Bandić.

Potom je taj kandidat razgovarao u Opuzenu građanima, a večeras će biti na svečanom otvorenju Trga kralja Tomislava u Metkoviću.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Prethodni članci:

arti-200912110312006 arti-200912080590006

Love island uk
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo