Bandić: Ni Isus im nije zamjerio kad su ga razapeli

"Ni Isus im nije zamjerio kad su ga razapeli, rekao je samo 'oprosti im jer ne znaju što čine'.

27.3.2014.
12:00
VOYO logo

Što se tiče lažiranja diploma u Zagrebačkom holdingu ponovio je da su, nakon što se to dogodilo u zadnjem slučaju u gradu, naredili da se svi provjere.

"Mislim, pa kako netko može lažirati pravnu diplomu? Pa to je za prekrstit se. Ovo što se sad događa u Vodoopskrbi je sramotno ali stvari se moraju rješavati", rekao je Bandić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Gradonačelnik je jutros posjetio divlje odlagalište otpada u Sopotu na kraju Urlichove te najavio akciju proljetnog čišćenja grada.

"Ima u gradu puno ovakvih mjesta, ali za tri godine će ovo biti povijest, kad otvorimo centar za gospodarenje otpadom, danas krećemo sa početnim čišćenjem grada iako apeliramo na građane da to rade kroz cijelu godinu. A vama mogu najaviti jedno iznenađenje drugi tjedan, neću reći koje, svi ćete pasti na rit kad čujete. Da pokažemo apsurdnost zabrane odvoženja komunalnog otpada na Jakuševac. Napravit ćemo performans na Trgu bana Jelačića."

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Neslužbeno doznajemo da je performans upućen ministru zaštite okoliša i prirode Mihaelu Zmajloviću, a gradonačelnik i njegovi suradnici razdvajat će otpad rukavicama kako bi ukazali na gore spomenuti apsurd.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Sisi
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo