PRVA REAKCIJA IZ BANDIĆEVOG STOŽERA: / 'Njemu istraživanja uvijek daju lošiju prognozu, u drugi krug idemo s istim žarom'

Image

Rezultate prvih izlaznih anketa iz stožera Milana Bandića komentirala je bliska Bandićeva suradnica Jelena Pavičević Vukičević.

21.5.2017.
19:14
VOYO logo

'Mi smo radili ozbiljno i odgovorno i znamo da će to naši birači prepoznati. S istim žarom radit ćemo i u drugom krugu. Nemam nikakvih posebnih emocija u vezi izbornih rezultata drugih kandidata.

Vidjeli smo da sva istraživanja u pravilu uvijek daju lošiju prognozu za izborni rezultat Milana Bandića nego što ga on ostvari', rekla je.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Naš izborni rezultat iz 2013. bio je 17 mandata, pokazali smo da se s ozbiljnim kandidatima može napraviti razlika. Rezultati za Gradsku skupštinu su dobri, pričekajmo još malo', rekla je Pavičević Vukičević.

Galerija

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image

ZAGREB: Okupljanje u stožeru Milana Bandića u Praškoj ulici

Image

ZAGREB: Okupljanje u stožeru Milana Bandića u Praškoj ulici

'Službeni rezultati bit će još bolji'

Voditelj izbornog stožera kampanje kandidata za gradonačelnika Zagreba Milana Bandića Ivica Lovrić istaknuo je kako su rezultati izlaznih anketa na tragu njihovih očekivanja, ali vjeruje da će službeni rezultati biti možda i nešto povoljniji za Milana Bandića.

'Poštujemo izlazne ankete. Ne izgledaju loše s našeg gledišta, međutim, čekamo konačne službene rezultate. Nećemo se posebno baviti izlaznim anketama kao što se nismo bavili niti svim anketama koje su u predizbornoj kampanji izlazile', izjavio je Ivica Lovrić u Izbornom stožeru Milana Bandića, kandidata za šesti mandat za gradonačelnika Zagreba.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Na pitanje jesu li očekivali više nego što pokazuju rezultati izlaznih anketa, Lovrić je rekao da su izlazne ankete na tragu njihovih očekivanja ali da bi ozbiljnije komentirali pričekat će službene rezultate.

Vjeruje da će službeni rezultati biti možda i nešto povoljniji za Milana Bandića. Rekao je da Zagrepčani uvijek znaju odlučiti što je za njih najbolje.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Bandića još nema u stožeru

U Izbornom stožeru Milana Bandića još uvijek je mirno, novinari uzimaju izjave i prate se televizije.

Milana Bandića u izbornom stožeru očekuju oko 22,30 sati.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
FNC 18
Gledaj užvio 13.srpnja
VOYO logo