četvrti krug konzultacija / Bandić uoči rasprave o proračunu teškom 7 milijardi kuna: 'Telefonom ću se čuti s predsjednicom Republike'

Image
Foto: Patrik Macek/PIXSELL

Rekao je da će se telefonom čuti s predsjednicom Republike Kolindom Grabar - Kitarović jer ne može doći kod nje u Ured predsjednice budući da se održava sjednica Gradske skupštine

22.12.2015.
11:42
Patrik Macek/PIXSELL
VOYO logo

Predsjednik stranke Bandić Milan 365 - Stranka rada i solidarnosti i zagrebački gradonačelnik Milan Bandić u utorak je rekao da zbog održavanja sjednice Gradske skupštine neće moći otići na četvrti krug konzultacija kod predsjednice Republike Kolinde Grabar Kitarović te da će se s njom čuti telefonom.

"Ja sam uvijek 'za'", odgovorio je Bandić novinarima u pauzi sjednice Gradske skupštine upitan je li se opredijelio i koga će podržati. Upitan za koga je to "za", Bandić je kazao "pa za".   

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Rekao je da će se telefonom čuti s predsjednicom Republike Kolindom Grabar - Kitarović jer ne može doći kod nje u Ured predsjednice budući da se održava sjednica Gradske skupštine. 

Na dnevnom redu sjednice je Bandićev prijedlog proračuna Grada Zagreba za 2016. (težak 7 milijardi kuna) i rebalans gradskog proračuna za ovu godinu.  

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Predsjednik zagrebačke Gradske skupštine Darinko Kosor (HSLS) najavio je da će otići na konzultacije kod predsjednice Kolinde Grabar-Kitarović, nakon što se javio za riječ u raspravi o prijedlogu gradskog proračuna za iduću godinu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
ZA ELISU
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo

Još iz rubrike