OGLASIO SE NA FACEBOOKU /

Bandić poručio iz bolnice: 'Eto me, živ i zdrav, vidimo se brzo'

Image
Foto: Facebook/Milan Bandić

Zagrebački gradonačelnik u bolnici bi trebao provesti iduća dva dana

2.5.2017.
11:29
Facebook/Milan Bandić
VOYO logo

Zagrebački gradonačelnik Milan Bandić na Facebooku je objavio fotografiju iz bolnice KB Sveti Duh u kojoj je završio zbog operacije bruha. 

Naime, zbog ozlijede koju je zadobio nakon jučerašnjeg prvomajskog dijeljenja graha Bandić se nije pojavio na ročištu Županijskom sudu u Zagrebu s obzirom da ga se tereti da je sa svojim suradnicima udruzi "U ime obitelji" dao nezakonitu korist od najmanje 308 tisuća kuna.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ispod slike iz bolnice, na kojoj se uz Bandića nalazi i Branko Lustig, gradonačelnik je poručio kako je živ i zdrav. Zagrebački gradonačelnik u bolnici bi trebao provesti iduća dva dana, a nakon toga mu slijedi kućna njega, doznaje tportal.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Gradonačelniku je dijagnosticirana ukliještena desna strana preponske kile. Zahvat je protekao uredno kao i post operativna faza. U fazi oporavka gradonačelnik će morati izbjegavati teže fizičke napore, duža hodanja i stanja. 

PROČITAJTE VIŠE:

>> Presudili mu lonci: gradonačelnik se nije pojavio na sudu zbog operacije 

>> Bandić stigao u bolnicu Sveti Duh na operaciju bruha: sa sobom imao košare pune voća

Tekst se nastavlja ispod oglasa

>> Bandićeva 'afera štandovi' pred optužnim vijećem ipak prije lokalnih izbora

Znamo kakvog je gradonačelnik temperamenta i na njemu je da odredi hoće li se držati liječničkih preporuka. Za posljedicu ne pridržavanja moguć je krvni podljev, a može dovesti i do povratka kile", tvrdi Žarko Rašić, šef Klinike za kirurgiju KB Sveti Duh.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Sjene prošlosti
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo