NE PAŠE IM VIŠE /

Bandić pleše kako Hasanbegović puca: uklanja se bista Ive Lole Ribara

Dokument, koji nosi naziv 'Zaključak o izmjeni Prijedloga zaključka - inicijativa za uklanjanje biste Ive Lole Ribara', donesen je samo dva mjeseca nakon što je bista Ive Lole Ribara postavljena

5.12.2017.
7:17
VOYO logo

Gradska vijećnica u zagrebačkoj skupštini Sandra Švaljek objavila je na svom Twitter profilu dokument u kojem stoji kako će gradonačelnik Milan Bandić ukloniti bistu Ive Lole Ribara na zahtjev stranke Neovisni za Hrvatsku. Dokument, koji nosi naziv "Zaključak o izmjeni Prijedloga zaključka - inicijativa za uklanjanje biste Ive Lole Ribara", donesen je samo dva mjeseca nakon što je bista Ive Lole Ribara postavljena u park na uglu Prilaza baruna Filipovića i Selske ulice u Zagrebu.

"Gradonačelnik Grada Zagreba je 28. studenog 2017. u postupku davanja mišljenja razmotrio Prijedlog zaključka (inicijativa za uklanjanje biste Ive Lole Ribara) Kluba zastupnika Neovisni za Hrvatsku i donio Zaključak o davanju mišljenja, te isto dostavio Gradskoj skupštini Grada Zagreba.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Zadužuje se gradonačelnik Grada Zagreba da nakon proceduralnog preispitivanja prijedloga i odluka te dodatnog postupanja Povjerenstva za ploče za označavanje imena ulica i trgova, spomenike, skulpture, spomen-ploče i sakralna obilježja, podnese prijedlog zaključka o uklanjanju biste iz točke 1. ovog zaključka s pripadajućim postoljem, kojim će se zadužiti Gradski ured za prostorno uređenje, izgradnju Grada, graditeljstvo, komunalne poslove i promet, da bistu nakon uklanjanja pohrani u Muzej Grada Zagreba", stoji u Zaključku.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Ljubav je na selu
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo