SRAMOTNO / Bandić odbijao odgovorati na pitanja, hvalio sebe pa napao novinarke: 'Grakćete kao vrane'

Image
Foto: Marko Lukunić/Pixsell

Jednom novinaru je poručio da može uzeti kameru i otići ako mu se ne sviđa

8.1.2019.
12:50
Marko Lukunić/Pixsell
VOYO logo

Milan Bandić se pri kraju današnje konferencije za medije obrušio na novinare. Govorio im je da su nepristojni, novinarkama se obraćao s dušu, a potom se obrušio na njih, među kojima je bila i RTL-ova Damira Gregoret rekavši im da grakću kao vrane.

"Jeste vi mene slušali? Meni se to gadi. Pitajte one koji su to prijavili Uskoku. Nema potrebe odgovarati na bedastoće, insinuacije i laži. Ljudi nisu roba. Vi mene niste slušali.... Pustite me da završim. Institucije neka rade svoj posao. Šta ste vi napisali o meni? Kad dobijem poziv, otići ću. Ali na takve bedastoće ne odgovaram...", rekao je Bandić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Vas dvije grakćete. Kao vrane. Dopustite predsjedniku da odgovori. Ovo je pressica čovjeka koji 18 i pol godina je na funkciji...:", vrijeđaO je Bandić novinarke, ali odgovor na pitanje o USKOK-u je izbjegao.

Potom se obrušio na SDP-ova Gordana Marasa.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Za njega pola obitelji neće glasat na izborima. O čemu vi govorite? Gradonačelnik koji 18 i pol godina ore. Toliko deplasirano da je smiješno. Da komentiram takve gluposti? I pitate me da idem na institucije? Sad sam sreo Mladena Madjera kod lifta i znate šta nam je rekao? Čuvajte se...", rekao je Bandić.

"Nisam ja baš pametan, a nisam ni glup. Evo ne da mi odgovoriti", prepirao se Bandić s novinarima, odbijajući odgovoriti na pitanja i hvaleći samog sebe.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Kad su se neki zgražali na njegovo ponašanje kazao im je da ne sklapaju ruke jer se moli u crkvi. Jednom novinaru je poručio da može uzeti kameru i otići ako mu se ne sviđa.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brak na prvu UK
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo