BANDIĆ O JUČERAŠNJEM NAPADU U VUKOMERCU: / 'Nisam previše hrabar, ali nisam ni kukavica. Izabrali su krivu metu'

Image
Foto: Marko Prpic/PIXSELL

Milan Bandić tvrdi da je na jučerašnjem prosvjedu u Vukomercu došlo nekoliko pijanaca koji su odabrali krivu metu gađavši njegov automobil bocama

14.9.2018.
8:37
Marko Prpic/PIXSELL
VOYO logo

Danas ujutro, nakon što je pustio u promet novu autobusnu liniju 242 (Glavni kolodvor-Podbrežje), zagrebački gradonačelnik Milan Bandić komentirao je na svoj specifičan način jučerašnji događaj po odlasku iz Vukomerca gdje se sastao s roditeljima prosvjednicima, izvještava 24sata. Kaže da automobilu nije bilo ništa, da je došlo nekoliko pijanaca koji su izabrali pogrešnu metu.

Podsjetimo, na jučerašnji prosvjed roditelja djece u Osnovnoj školi Vukomerec, zbog incidenta koji se dogodio dan prije, došao je i gradonačelnik koji je sudjelovao na sastanku s roditeljima.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Međutim, čini se da nije sve prošlo sjajno za Bandića jer su mu po odlasku ljutiti roditelji zasuli automobil različitim predmetima, pa i bocama, od kojih je jedna, navodno razbila vjetrobransko staklo.

Image
[FOTO] KAOS U VUKOMERCU: /

Gnjevni roditelji Bandićev automobil zasuli raznim predmetima, bocom mu razbili vjetrobransko staklo

Image
[FOTO] KAOS U VUKOMERCU: /

Gnjevni roditelji Bandićev automobil zasuli raznim predmetima, bocom mu razbili vjetrobransko staklo

Bandić tvrdi da automobilu nije bilo ništa i da su za sve krivi pijanci

"Izabrali su pogrešnu metu. Osjećam se odlično, nekoliko pijanaca je došlo, ali mi smo imali kvalitetan sastanak s predstavnicima roditelja. To je sastavni dio posla, mislim da policija nije u potpunosti obavila svoj posao, u pravnoj državi svatko treba raditi svoj posao kako treba. Automobilu nije bilo ništa, sve je u redu, to su bili obični pijanci. Ja ću biti danas u Vukomercu u 17 sati na pikniku s djecom i nitko me neće čuvati. Hrabri su kad se napiju i kad su u čoporu. Nitko se neće iseljavati nego će oni koji su napravili izgrede odgovarati. Molim vas da ne radimo cirkus oko grada, grad nije slučaj niti će biti, a ako je netko napravio problem neka odgovara, neka ga policija obradi i privede sudu", rekao je Bandić koji se navodno odlično osjećao u automobilu tijekom napada.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Nisam previše hrabar, ali nisam ni kukavica, ne možete protiv čopora i bedaka. molim roditelje za strpljenje i policiju da obavi svoj dio posla", zaključio je Bandić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo