Bandić na ispitu pred Skupštinom: Hoće li ovaj put dobiti blagoslov za novi sportski holding?

Image
Foto: Patrik Macek/Pixsell

Razmatrat će se i izvješće o radu gradonačelnika za razdoblje od 1. srpnja do 31. prosinca 2018.

21.3.2019.
9:10
Patrik Macek/Pixsell
VOYO logo

Na dnevnom redu sjednice zagrebačke Gradske skupštine predloženo je 30 točaka, uključujući prijedlog gradonačelnika Milana Bandića, koji nije prošao na prošloj sjednici, o osnivanju društva Sportski objekti, društva s ograničenom odgovornošću.

Predsjednik Gradske skupštine HDZ-ov Andrija Mikulić u utorak je nakon sastanka s Bandićem izjavio da ne vidi razlog da se ne podrži taj prijedlog te poručio da od predstavnika gradskih ureda koji predlažu tu točku želi da na sjednici javno obećaju kako se nekretnine Sportskih objekata neće prodavati.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Na dnevnom redu su, između ostalog, i prijedlozi zaključaka o prihvaćanju Ugovora o dodjeli bespovratnih sredstava za projekte koji se financiraju iz EU fondova za projekt rotor Remetinec, o zaduživanju Grada korištenjem ESIF kredita za energetsku učinkovitost, o davanju jamstva za kreditno zaduživanje Nastavnog zavoda za javno zdravstvo Dr. Andrija Štampar te o raspodjeli sredstava za djelomično pokrivanje gubitka Kliničke bolnice Sveti Duh, Dječje bolnice Srebrnjak i Specijalne bolnice za plućne bolesti. 

Razmatrat će se i izvješće o radu gradonačelnika za razdoblje od 1. srpnja do 31. prosinca 2018.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brak na prvu UK
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo