DRAMA U SELCU / Baka s bebom pala s nezaštićene šetnice na kamenitu plažu, dijete na opservaciji u Dječjoj bolnici Kantrida

Image
Foto: Riječan.in

Danas nešto prije 13 sati na crikveničkoj rivijeri, na plaži u mjestu Selce, došlo je do strašne nesreće u kojoj su teško stradale baka i beba koju je žena nosila u rukama – i to kao pješakinje!

24.7.2016.
17:42
Riječan.in
VOYO logo

Sve se dogodilo nešto prije 13 sati, javlja naš suradnik, kada je pješakinja noseći bebu u rukama u dužobalnoj Ulici Emila Antića u sklopu crikveničke obalne šetnice željela provjeriti ima li slobodnih mjesta na plaži blizu hotela Amabilis. Dugačka obalna šetnica koja povezuje mjesta crikveničke rivijere na tom dijelu Ulice Emila Antića uzdiže se otprilike metar i pol od obale mora odnosno plaže, no i ta je visina za unesrećene u ovoj pomalo bizarnoj nesreći bila gotovo kobna.

Naime, želeći pogledom provjeriti stanje na plaži odnosno ima li mjesta na plaži za nju i bebu, nesretna žena očito je stala preblizu ruba šetnice. Na nesreću, u jednoj milisekundi izgubila je ravnotežu i potom pala na jednu njemačku turistkinju koja se sunčala točno na tom mjestu. Na nesreću, prilikom pada baki je beba ispala iz ruku i pala na kamenite ploče na plaži, pritom se ozlijedivši.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Više o nestreći pročitajte na portalu Rijačan.IN. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Love island uk
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo