hrvat ih htio 'oderati' /

Austrijskoj obitelji na odmoru u Šibeniku automobil je došao popraviti vlastiti mehaničar udaljen 770 kilometara

Image
Foto: Ilustracija/PIXSELL

Nije poznato koliko je hrvatski automehaničar htio naplatiti popravak kvara na automobilu,

10.8.2017.
20:32
Ilustracija/PIXSELL
VOYO logo

Zanimljiva situacija dogodila se na odmoru austrijske obitelji u Hrvatskoj. 

Obitelj Majer iz Esternberga željela je provesti miran odmor bez stresa u Šibeniku. No, na povratku s jednog izleta pokvario im se automobil, pri čega su iskusili svu gorčinu hrvatskog poslovanja, piše CroExpress.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nadležne službe automobil su odvezle na popravak, a obitelj se vratila u kamp u kojem su odsjeli. Ubrzo je stigla ponuda lokalnog automehaničara za popravak - prema mišljenju obitelji, preskupa.

Jer otac Thomas odlučio se na radikalan potez - nazvati svog automehaničara Markusa Diebetsbergera u Austriju. I uspio u naumu - automehaničar je sa ženom istog popodneva krenuo na 770 kilometara dug put sa sjevera Austrije prema Hrvatskoj. Na prikolici su obitelji Majer dovezli njihov drugi automobil i obitelj je drugi dan krenula kući. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Na povratku kući doznali su da je još jedna obitelj iz njihovog mjesta zapela zbog kvara na automobilu i to u blizini Zagreba. I po drugu obitelj došao je vlasnik jedne autoradionice, Stefan Dullinger. 

Nije poznato koliko je hrvatski automehaničar htio naplatiti popravak kvara na automobilu, no sudeći po razvoju situacije, cifra zasigurno nije bila bezazlena. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Otkucaji srca
NOVA SERIJA
VOYO logo