pronalaženje odgovora /

Andro, naš Indijac: 'U Varaždinu me jedino bakice na placu ne gledaju čudno'

Image
Foto: Varazdinski.hr

Možda su neki od vas proteklih mjeseci primijetili neobično odjevenog muškarca u narančastoj haljini i drvenim cipelama na ulicama Varaždina. Ako ste se pitali tko je on i što radi ovdje – niste jedini. I nas je zanimala njegova priča pa smo odlučili napraviti ono što većina vas ipak iz nekog razloga nije učinila – prišli smo mu.

3.8.2016.
10:34
Varazdinski.hr
VOYO logo

Već u samom početku, otkrio nam je da je rodom Varaždinac, a njegova priča je i više nego zanimljiva.

- Zovem se Andro i pripadnik sam Hare Krišna pokreta. Rođen sam u Varaždinu gdje sam i živio do prije šest godina, kada sam odlučio slijediti svoj san i živjeti život koji sam oduvijek želio živjeti – započeo je Andro priču o sebi.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Naime, Andro već godinama živi u Indiji, a ispričao nam je kako je sve počelo još kad je bio tinejdžer.

- Odrastao sam u ovom gradu i prolazio kroz uobičajene faze koje svaki mladi čovjek prolazi. Imao sam jako dobre roditelje i prijatelje i ostvario praktički sve želje koje sam imao. Izvana je sve zapravo izgleadalo u redu i mislio sam da sam sretan. Sve osim jednog pitanja na koje nisam imao zadovoljavajući odgovor: koji je smisao svega ovoga i što nakon ovog života? O tome bih obično razmišljao u kasne večernje sate kada bih se vratio kući s uobičajenih izlazaka s prijateljima. U tim trenucima sam shvaćao da sam sâm i da zapravo nemam prijatelja koji bi mi pomogao u traženju odgovora – rekao je.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Kaže da je odgojen u obitelji kršćana i da je uvijek vjerovao u Boga, ali uslijed njegove zbunjenosti i načina života koji je bio prilično nepovoljan za duhovni život ta je vjera sve više slabila i gotovo je nestala.

Više o Andri pročitajte na portalu Varaždinski.hr. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Superstar
NOVA SEZONA
VOYO logo