zagrljeni... hodaju u tišini / Andrija Jarak emotivno se prisjetio Ćire: '10 najdražih i najtežih sekundi u životu'

Image
Foto: RTL

'Hvala ti što si mi obogatio život. Počivaj u miru', napisao je Andrija Jarak u opisu videa koji je objavio na Instagramu. Snimljeni s leđa, zagrljeni, hodaju u tišini po Dinamovu stadionu

8.2.2024.
12:35
RTL
VOYO logo

Prošla je točno godina dana otkad nema trenera svih trenera, Miroslava Ćire Blaževića. Preminuo je dan prije svog 88. rođendana nakon duge borbe s rakom. RTL-ov reporter Andrija Jarak napravio je intervju s njim pred sam Ćirin kraj. Jarak se prisjetio toga na Instagramu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"ĆIRO. Prije godinu dana otišao je Tata: ponosan sam što je svoj zadnji televizijski intervju dao meni i RTL-u. Ovo mi je deset najdražih i najtežih sekundi u karijeri… Hvala ti što si mi obogatio život. Počivaj u miru", napisao je u opisu videa koji je objavio na Instagramu. Snimljeni s leđa, zagrljeni, hodaju u tišini po Dinamovu stadionu.

"Slušaj me, sine" razgovor je snimljen na Maksimirskom stadionu, mjestu za kojega i sam Ćiro uvijek govorio kako je mjesto njegova najvećeg uspjeha.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Rado bih da mogu slagati da sam dobro, ali nisam. Moja dijagnoza je vrlo zabrinjavajuća, uistinu se borim da još malo poživim, no prognoze su podijeljene. Kako narod kaže, u nadi je spas, a ja se nadam", rekao je tada Ćiro na početku intervjua s Andrijom Jarkom.

Image
VELIKA ŽELJA /

Zorislav Srebrić otkrio što mu je Ćiro Blažević rekao manje od tjedan dana prije smrti

Image
VELIKA ŽELJA /

Zorislav Srebrić otkrio što mu je Ćiro Blažević rekao manje od tjedan dana prije smrti

Službeno, bio je to intervju, ali je bio topao razgovor dvojice prijatelja, budući da su Ćiro i Andrija to i bili, što se i osjeti u tonu razgovora. Sam razgovor je proširen dijelovima snimljenim u Travniku, Splitu i Prištini, gdje ljudi svjedoče tome da je Ćiro bio čovjek koji je na mnoge ostavio neizbrisiv trag. Ćiro se Jarku otvorio i rekao mu neke dosad nepoznate detalje o svom djetinjstvu, trnovitom putu, danima u zatvoru, o najvećim uspjesima, ali i najvećim neuspjesima u životu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Foto: RTL
Image
Foto: RTL

"Je li te strah?", pitao je Jarak prijatelja, misleći na mogući tragičan ishod, koji se nažalost i dogodio.

"Strah? Jedva čekam da ovo bude gotovo i da zapalim jer on me pita je li me strah. Sine moj, nemoj da rasplačem ovu divnu mladost. Pomirio sam se, moja situacija je gotovo beznadna, ali ja ću se boriti za ljubav. Vidim po primjedbama liječnika, gotov sam. Ne mogu se spasiti, ali spasit ću se", rekao je Ćiro, trener svih trenera.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

POGLEDAJTE VIDEO: Jarak i Ćiro

Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo