VELIKA ŽELJA / Zorislav Srebrić otkrio što mu je Ćiro Blažević rekao manje od tjedan dana prije smrti

Image

Zorislav Srebrić, dugogodišnji tajnik HNS-a, otkrio je u govoru na komemoraciji detalje svog posljednjeg razgovora s Ćirom Blaževića

15.2.2023.
15:49
VOYO logo

Tužan je dan za hrvatski sport. Komemoracija i sprovod Miroslava Ćire Blaževića okupila je u Zagrebu sportsku, političku i društvenu elitu koji su došli poslati posljednji pozdrav treneru svih trenera.

Jedan od onih koji su govorili na komemoraciji bio je i Zorislav Srebrić, bivši tajnik HNS-a.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Kao što znamo, obitelj je temelj društva. U sportu to posebno dolazi do izražaja. Rijetko tko je u sportu uspio a da nije imao jaku podršku svoje obitelji. Ovoj obitelji, dragim članovima obitelji Blažević, dugujemo dodatnu zahvalnost što su sve vrijeme, od njegovog početka njihovih zajedničkih postanaka do zadnjih sati, bili njegovo uporište koje je omogućilo da postane jedan istinski i pravi nogometni erudit, da dođe u status trenera svih trenera', započeo je svoj govor Srebrić koji je potom podijelio detalj iz svog posljednjeg razgovora s Ćirom.

"Vidjeli smo se pet dana prije njegove smrti, rekao mi je: 'Nikad se nemojte zamoriti pomaganjem svojoj domovini i hrvatskom nogometu", kazao je nekadašnji tajnik Hrvatskog nogometnog saveza.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo