NOVA ZAŠTITNA LICA / Andrassy i Valentić novi ambasadri Terma Tuhelj

Image
Foto: PR fotografije

Terme Tuhelj i ovog ljeta nastavljaju kampanju „Postani ambasador“, a ovogodišnja zaštitna lica su Andrea Andrassy i Mario Valentić.

5.6.2015.
9:00
PR fotografije
VOYO logo

Doživi i TI slogan je ovogodišnje ljetne kampanje Terma Tuhelj kojoj će posebno doprinijeti i njihova nova zaštitna lica, Andrea Andrassy i Mario Valentić.

Za fotografiranje ove godine bili su zaduženi fotografi seminaristi Damira Hoyke koji su uživali u društvu Andreje, dok je za odlične fotke Marija Valentića bio zadužen mladi slovenski fotograf Žiga Intihar.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Foto: PR fotografije

Poznati kontinentalni kupališni i wellness brend Terme Tuhelj, za ovu godinu pripremili su nezaboravnu ljetnu zabavu koje je poduprijelo i sunce koje je počelo pržiti i grijati Vodeni planet. Nezaobilazni će biti ljetni party-i koji će svaku subotu ugostiti jednog od poznatih prijatelja Terma Tuhelj.

Image

Bit će tu Atomic dance factory, Sanja Doležal, Gordan Kožulj, Mirna Maras i mnogi drugi. Sezonu evenata otvorit će Damir Hoyka sa svojom Fotosofijom 20.06. nakon čega se nastavlja Fresh island pool party 27.06. s DJ Phat Philliem. Za večernji zabavu pripremili su koncerte u SpaAreni.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Foto: PR fotografije

Doživi i TI te budi dio nezaobilazne vodene priče jer kokteli u vodi, valovi i vodeni gajziri Terma Tuhelj nikada ne izlaze iz mode.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Bellator Dublin
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo

Još iz rubrike