Američki hadezeovci 'naribali' Jadranku Kosor

'Ne daj Bože da nas Vi branite, to bi bilo kao da vuku povjerite čuvanje ovaca. Najprije trebate obrazložiti članstvu zašto je stranka na sudu i kako je onamo dospjela?

2.3.2012.
9:08
VOYO logo

Predsjednik američke podružnice HDZ-a Frank Bilaver uputio je otvoreno pismo Jadranki Kosor, nazivajući je predsjednicom HDZ-a koja to nije. Zatražio je i njezinu ostavku. Prenosimo pojedine dijelove tog pisma:

''Poštovana predsjednice,

Tekst se nastavlja ispod oglasa

...napravili ste veliku pogrešku ignorirajući hrvatsko iseljeništvo. Zato ćete sada čuti istinu: Izbacujete ljude s posla, nijedan izaslanik ne može doći na listu za Sabor ako ne podupire Vas, isključivo Vas. Manipulirate strankom, želite na nepošten način pobijediti i tako zabiti zadnji čavao u sanduk HDZ-a...

Svi znamo zašto ste potpisali koaliciju s Vesnom Škare Ožbolt i s Kerumom, sve zbog osvete bivšem predsjedniku...

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ne daj Bože da nas Vi branite, to bi bilo kao da vuku povjerite čuvanje ovaca. Najprije trebate obrazložiti članstvu zašto je stranka na sudu i kako je onamo dospjela? Stranka je na sud dospjela zbog Vaše osvetoljubivosti...

Treba članstvu dati do znanja da ste Vi ta osoba koja je krenula u osvetničku borbu uništavanja svojeg prethodnika mnogim naručenim novinskim člancima. Preuzeli ste stranku kada je bila najjača i što ste od nje napravili?'', stoji u pismu američkih članova HDZ-a.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Predsjednik HDZ-ove podružnice u SAD-u, piše HRT, za kraj je u pismu poručio Jadranki Kosor da će ''stranka preživjeti ove probleme, ali da ona ne smije biti predsjednica''.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
ZA ELISU
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo