Program počinje 25. studenog /

Advent u gradu Zrinskih: Čakovec postaje grad anđela!

Image
Foto: emedjimurje.hr

Danas je u prostorijama gradske uprave održana konferencija za novinare u povodu Adventa u gradu Zrinskih. Program ovogodišnjeg Adventa predstavili su gradonačelnik Čakovca Stjepan Kovač, voditeljica Turističkog ureda Turističke zajednice grada Čakovca Boška Ban Vlahek, te gvardijan Franjevačkog samostana u Čakovcu fra Željko Železnjak.

21.11.2016.
9:55
emedjimurje.hr
VOYO logo

Doba kada vlada ljubav, kada se radujemo životu i slavimo ga, vrijeme iskrenih zagrljaja, toplog prijateljskog stiska ruke i svega onog zbog čega se čovjek naziva čovjekom, i ove ćemo godine u Čakovcu proslaviti zajedno uz još jedan "Advent u gradu Zrinskih".

Program počinje u petak, 25. studenog te je po prvi puta, osim već poznatih lokacija, proširen i na prostor Atrija Starog Grada. Tako će se na najsvečaniji način udahnuti život Starom gradu, jednom od najljepših dijelova Čakovca.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Bogatiji nego ikada dosad, program obuhvaća različite prigodne sadržaje koji će se odvijati na Franjevačkom trgu, u Ulici kralja Tomislava, u Knjižnici Nikola Zrinski, u prostoru Muzejsko informativnog centra, u zgradi Scheier, u Centru za kulturu, u Crkvi Sv. Nikole, te u Atriju Starog grada.

Više o programu pročitajte na portalu eMedjimurje.hr.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Superstar
NOVA SEZONA
VOYO logo