USPJEŠNI PROJEKTI / Adidas podržava trčanje

Image
Foto: adidas

Tvrtka adidas Croatia kroz partnerske projekte i sponzorstva na lokalnoj razini aktivno podržava sportaše od amaterske do profesionalne razine.

14.5.2013.
20:34
adidas
VOYO logo

U razvoj amaterske trkačke zajednice u Hrvatskoj adidas ulaže od samog osnutka 2008. godine kada je sve počelo podrškom Zagreb maratonu i utrci Volim trčanje.

adidas Škola trčanja pokrenuta je 2011., a godinu dana kasnije adidas škola trčanja se održavala u Zagrebu i Rijeci s ukupno 250 sudionika od kojih je 130 otrčalo Zagrebački i Crikvenički polumaraton. Škola 2013. okuplja gotovo 500 sudionika.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Foto: adidas

Do danas su pokrenute uspješne komunikacijske platforme skola.trcanje.hr, facebook.com/skola.trcanja, facebook.com/adidasRunning te aplikacija fit2run.com.hr, a upravo je lansirana i nova web stranica koja objedinjuje sve lokalne adidasove aktivnosti oko trčanja  www.adidastrcanje.hr.

Image
Foto: adidas

adidas u 2013. pokreće i novi projekt adidas kvartovski kros kojim želi dodatno proširiti aktivnosti vezane uz popularizaciju trčanja u Hrvatskoj, sa ciljem da trčanje učini još zanimljivijim široj populaciji, od dosadašnjih netrkača i rekreativnih trkača do profesionalaca.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Pratite adidas trčanje i na www.facebook.com/adidasrunning.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo