INOVATIVNE TEHNOLOGIJE / Vrhunski rezultati uz štapni mikser – miješajte, blendajte, sjeckajte!

Image
Foto: Philips

Uz Philips štapne miksere možete dobiti više od voća i povrća te uštedjeti vrijeme u današnjoj užurbanoj svakodnevici

28.12.2018.
12:45
Philips
VOYO logo

Oštrica ovog uređaja obložena je titanijem što nož čini čak šest puta tvrđim od običnog nehrđajućeg čelika dok XL dodatak za sjeckanje omogućava sjeckanje velikih količina mesa, orašastih plodova, sira i drugih sastojaka.

Ipak, mnoge često brine da će korištenje štapnog miksera izazvati prskanje u kuhinji. Iz tog razloga, Philips se pobrinuo da Avance štapni mikser sadrži posebni valoviti oblik donjeg dijela štapa koji će očuvati vašu kuhinju od nereda.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Sastavljanje i rastavljanje štapnog miksera je vrlo jednostavno, brzo i lako dok ergonomska meka drška omogućuje jednostavno držanje i rukovanje uređajem tijekom uporabe.

Ne treba zaboraviti, uz štapni mikser dolazi i trokutasti, vrlo praktični vrč kapaciteta jedne litre. Jedinstveni trokutasti oblik vrča omogućava lako držanje i stvaranje vira koji povlači sastojke prema sredini vrča gdje se nalazi konstrukcija za miješanje ProMix koja omogućava optimalno miješanje i tučenje.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Pripremajte zdrave obroke i napitke za sebe i svoje najdraže, jednostavnije i lakše uz Philips Avance štapni mikser.

Image
Foto: Philips

Snažan i pouzdan mikser odličan je izbor za svaku kuhinju

Priprema hrane nije uvijek lak zadatak. Pogotovo ako ju pripremamo za veći broj ljudi ili za vrijeme blagdanskog razdoblja. Sjeckanje, miješanje, miksanje samo su neke od radnji koje su nam svakodnevno neophodne za pripremu hrane. Iz tog razloga, uređaji poput štapnih miksera odlična su pomoć za svakoga tko želi pojednostaviti pripremu različitih vrsta obroka i napitaka, uštedjeti vrijeme te očuvati kuhinju čistom.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Uz Philips štapne miksere možete dobiti više od voća i povrća te uštedjeti vrijeme u današnjoj užurbanoj svakodnevici. Pun su pogodak za postizanje profesionalnih rezultata u kuhinji te pozitivna promjena u vašem životu uz koje ćete zaboraviti na stres i revitalizirati tijelo zdravim namirnicama. Uz to sve odličan su i elegantan dodatak svakoj kuhinji.

Ako želite dobiti više od voća, povrća i ostalih namirnica te uštedjeti vrijeme u današnjoj užurbanoj svakodnevici, isprobajte Philips štapne miksere!

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo