Medvjedi u lovu na preprodavače karata!

U manje od 24 sata rasprodane su sve ulaznice za hokejske utakmice koje medveščak igra u Play Off dijelu EBEL lige 23. i 28.veljače u Zagrebu.

Protivnik Medvjeda u doigravanju bit će poznat tek nakon utakmice u petak 19.veljače kad zagrebački hokejaši u Domu sportova dočekuju momčad mađarske Albe Volan. Spomenimo kako su ulaznice i za tu utakmicu rasprodane u rekordnom roku od 48 sati još prije dva tjedna.

U prodaju će u petak u podne biti pušteno još 300 ulaznica uz led, tzv. ICE, po cijeni od 50 kuna za utakmice Play Offa 23. i 28. veljače u Zagrebu.

Ulaznice će se prodavati samo u EVENTIM Ticket Shopu, Jurišićeva 2, a bit će moguće kupiti maksimalno dvije (2) ulaznice po osobi!

“Ponosni smo na činjenicu da se publika vratila na hokej i što nam je pomogla u ponovnom oživljavanju ovog sporta kojeg nije bilo gotovo 20ak godina. Mi smo ponosom uvijek ističemo kako je publika naš šesti igrač i dečkima u momčadi publika znači mnogo”, istaknuo je predsjednik Medveščaka Damir Gojanović i dodao:

“Očekivali smo rekordnu prodaju ulaznica za utakmice Play Offa u Zagrebu, ali iskreno rečeno nismo očekivali da će ulaznice planuti u ovako kratkom roku! Naravno, još uvijek su aktivne autorizacije internetskih prodaja i moguće je kako se tu i tamo pojavi po neka ulaznica za navedene utakmice u slobodnoj prodaji”.

Gojanović se osvrnuo i na pretprodaju ulaznica na tzv crnom tržištu na kojem dostižu cijenu i do nekoliko stotina kuna:

“Nesretni smo zbog činjenice da neki pojedinci iskorištavaju pozitivnu popularnost hokeja i pronalaze isključivo vlastitu korist u cijeloj ovoj priči na način da preprodaju ulaznice po znatno većim cijenama od redovnih. No, tu trebamo veliku pomoć publike! Formula je jednostavna – nemojte kupovati ulaznice kod preprodavača, a svaki pokušaj preprodaje ulaznica po cijeni većoj od one na ulaznici prijavite Klubu ili policiji. Važno je znati kako kupovinom skuplje ulaznice kod uličnih ili internetskih preprodavača ne pomažete radu kluba i radu naše škole hokeja te kako to donosi korist samo nepoštenim pojedincima. Mi činimo sve što je u našoj moći kako bi spriječili ovakve situacije, a pozivamo publiku da nam pomogne u tome!”.

Sezonske ulaznice vrijede i za utakmice Play Offa u Zagrebu!

Povratak na Net.hr