Svinjetina sa špinatom premazana medom

Želite li brz ručak za četiri osobe, malo neobičniji, a opet vrlo domaći, zašto ne probate spremiti par svinjskih medaljona.

20.10.2000.
14:52
VOYO logo

Vrijeme za pripremu: 6 min
Vrijeme kuhanja: 9 min
Kalorije: 166
Masnoća: 5.3 mg
Ugljikohidrati: 5.1 mg
Proteini: 22.5 mg
Kolesterol: 55 mg
Natrij: 456 mg

Sastojci:
- 1 ili 1/2 buta svinjetine
- med
- 1/4 žlice papra
- 3 žlice limunovog soka
- 4 zelena nasjeckana luka
- 30 dag špinata

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Instrukcije za kuhanje:
1. Odstranite masnoću i izrežite but na medaljone, premažite medom, popaprite
2. Zagrijte zdjelu, dodajte medaljone. Pržite 3 minute svaku stranu, a onda izvadite meso, sok neka ostane u zdjeli
3. U zdjelu dodajte limunov sok i luk, nakon minute ubacite špinat. Kuhajte daljnje 3 minute.
4. Aranžirajte špinat uz toplo meso, prelijte umakom
Dobar tek!

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Superstar
NOVA SEZONA
VOYO logo