Svinjetina sa špinatom premazana medom

Želite li brz ručak za četiri osobe, malo neobičniji, a opet vrlo domaći, zašto ne probate spremiti par svinjskih medaljona.

20.10.2000.
14:52
VOYO logo

Vrijeme za pripremu: 6 min
Vrijeme kuhanja: 9 min
Kalorije: 166
Masnoća: 5.3 mg
Ugljikohidrati: 5.1 mg
Proteini: 22.5 mg
Kolesterol: 55 mg
Natrij: 456 mg

Sastojci:
- 1 ili 1/2 buta svinjetine
- med
- 1/4 žlice papra
- 3 žlice limunovog soka
- 4 zelena nasjeckana luka
- 30 dag špinata

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Instrukcije za kuhanje:
1. Odstranite masnoću i izrežite but na medaljone, premažite medom, popaprite
2. Zagrijte zdjelu, dodajte medaljone. Pržite 3 minute svaku stranu, a onda izvadite meso, sok neka ostane u zdjeli
3. U zdjelu dodajte limunov sok i luk, nakon minute ubacite špinat. Kuhajte daljnje 3 minute.
4. Aranžirajte špinat uz toplo meso, prelijte umakom
Dobar tek!

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
sjene prošlosti
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo