CITIRAO ULOMKE IZ BIBLIJE / Zaklao djevojku pred očima kćeri (3): 'Bog mi je tako naredio, nije se htjela pokajati'

Image
Foto: Thinkstockphotos.com

Hernandez i djevojka živjeli su s njegovim roditeljima. Oni su i alarmirali policiju

30.8.2018.
20:32
Thinkstockphotos.com
VOYO logo

Timothy Paul Hernandez (32) iz Washingtona zaklao je partnericu pred očima svoje trogodišnje kćeri jer mu je, kako je kasnije rekla policija, tako naredio Bog.

Muškarac je optužen za ubojstvo prvog stupnja i trenutno je u pritvoru, a na slobodu može ako plati jamčevinu od milijun dolara, piše Mirror.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Hernandez i djevojka živjeli su s njegovim roditeljima. Oni su i alarmirali policiju nakon što su pronašli beživotno tijelo žene u nedjelju ujutro. Istražiteljima su rekli kako su čuli da se par prije odlaska na spavanje u subotu navečer posvađao. Sljedeće jutro, Hernandezovi su otišli u crkvu, a kad su se vratili između 9.30 i 10 sati zatekli su stravičnu scenu.

Policija je muškarca uhitila u jednom trgovačkom centru dok je bio s kćeri. Rekli su kako je tijekom privođenja citirao ulomke iz Biblije sugerirajući da je razgovarao s Bogom i da mu je on rekao da ubije partnericu jer se nije pokajala.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Rekao je da ju je ubio, da je njezinu glavu odvojio od tijela. Svaki od stihova koje je citirao iz Knjige Otkrivenja govori o ženama koje nisu slijedile Božju riječ pa ih je zbogtoga kaznio", navedeno je u policijskom izvješću.

Hernandez je policiji rekao da nije psihički neubrojiv tvrdeći da luđak ne bi rekao istinu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tijekom pretrage kuće, policija je pronašla mesarski nož u sudoperu i krvavu odjeću. Ubojica je  sredstvom za čišćenje oprao mrlje od krvi s poda. Na tijelu žene utvrđeno je više ubodnih rana.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
FON
Gledaj od 27.srpnja
VOYO logo