'NISAM KRIV' / Vozio pijan bez vozačke: Usmrtio dvije djevojke pa udario u prometni znak i zid. 'Ne dolazi u obzir nikakav sporazum...'

Image
Foto: Armin Durgut/PIXSELL

Azra Spahić tada je preminula na mjestu nesreće, a Alma Suljić kasnije je podlegla ozljedama

11.12.2023.
16:40
Armin Durgut/PIXSELL
VOYO logo

U sarajevskom naselju Marijin Dvor krajem svibnja došlo je teške prometne nesreće. Armin Berberović automobilom je usmrtio Azru Spahić i Almu Suljić, a danas je stigao pred Kantonalni sud. Tamo je kazao kako - nije kriv, prenosi Klix.ba. Roditelji smrtno stradalih bili su ogorčeni i razočarani.

"Ovo je van svake pameti. Ne razumijem da se netko može tako izjasniti nakon svih ovih događaja kroz koje smo mi prošli. Ovo je još jedan dodatni stres za nas. Ja sam se ljudski nadao da postoji mrva čovječnosti, mrva sažaljenja, ali sam se prevario. Ovo je bolno i stresno, skoro kao dan nesreće", poručio je otac Alme Suljić. S druge strane, njezina majka priznala je da ne zna kada joj je bilo gore - na dan nesreće, na dan sahrane ili danas.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
ubila sestru i sakrila tijelo u škrinju /

Smiljana Srnec ponovno u požeškoj kaznionici nakon tri mjeseca: Vratila se ranije

Image
ubila sestru i sakrila tijelo u škrinju /

Smiljana Srnec ponovno u požeškoj kaznionici nakon tri mjeseca: Vratila se ranije

"Ne znam što bih rekla. Ne dolazi u obzir nikakav sporazum. Zahtijevamo maksimalnu zatvorsku kaznu. Apeliram još jednom da pod hitno oni koji to mogu, urade nešto po ovom pitanju i da se za ovakve prekršaje dodjele duplo veće kazne. 20 godina za dvostruko ubojstvo je premalo", kazala je.

Vozio u alkoholiziranom stanju i bez vozačke dozvole

"Počinje glavni pretres, suđenje s izvođenjem dokaza, saslušanje svjedoka i vještaka i provođenje materijalne dokumentacije. Danas da se izjasnio da je kriv, ne bi bilo suđenje. Bio bi glavni pretres na kojem bi se razgovaralo samo o otežavajućim i olakšavajućim okolnostima. Pokušat ćemo kroz suđenje ispraviti određene činjenice za koje mi kao obrana smatramo da nisu pravilno utvrđene", rekao je odvjetnik optuženog Berberovića, Rusmir Karkin, okupljenim novinarima.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Podsjetimo, 26. svibnja Berberović je izazvao tešu prometnu nesreću. Vozio je u alkoholiziranom stanju i bez vozačke dozvole - Azra Spahić tada je preminula na mjestu nesreće, a Alma Suljić kasnije je podlegla ozljedama. Berberović je vozio brzinom višom nego što je to bilo dozvoljeno pa udario u djevojke. Ni tada se nije zaustavio - udario je još u prometni znak pa u zid.

POGLEDAJTE VIDEO: Silina tornada ugasila šest ljudskih života, među njima i jedno dijete

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
ksw 96
Gledaj uživo 20.7. od 20 sati
VOYO logo