zvjerstvo u Zrenjaninu / Užas u susjedstvu: Staricu iz sela satima zvjerski mučili, silovali, a onda i opljačkali

Image
Foto: Shutterstock

Nesretna žena pala je u nesvijest, napadači su je ostavili u kući i pobjegli, a navodno su im pomogla još dva muškarca koji su bili u automobilu kraj kuće. Kad je vratila svijest, starica je dozvala pomoć susjeda koji je bio šokiran prizorom

18.3.2023.
23:47
Shutterstock
VOYO logo

Dvojica muškaraca starosti 17 i 32 godine iz okoline Zrenjanina u Srbiji osumnjičena su da su prije dva dana upali u kuću šezdesetosmogodišnje starice koju su prvo mučili, zvjerski silovali, a na kraju i opljačkali.

Kako donosi nova.rs, nesretna žena ima tešku životnu priču za koju je monstruozan dvojac znao te su navodno to i iskoristili.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Preminula su joj obojica sinova, jedan prije manje od dvije godine, a drugi prije pet godina. Mučila se, ovo je strašno što je dočekala. Sve se dogodilo prije dva dana, autom su došli do njene kuće, dvojica su ušla unutra, još dvojica su ostala u automobilu. U kući su je mučili i zlostavljali, a na kraju se onesvijestila, silovali su je i opljačkali", rekao je izvor srbijanskom portalu.

Nakon što je povratila svijest, otišla je do prvih susjeda koji su pozvali policiju. Ubrzo su uhitili dvojicu muškaraca koji su iz istog sela, a za još dvojicom tragaju. Sumnja se da su bjegunci pomagali uhićenom dvojcu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
ljuti protivnik putina /

Navaljnog premjestili u samicu: 'Više neću imati posjete. Ovo je zvjerstvo'

Image
ljuti protivnik putina /

Navaljnog premjestili u samicu: 'Više neću imati posjete. Ovo je zvjerstvo'

Kurir donosi mučne detalje zvjerstva koje je starica proživljavala. Tukli su je rukama i nogama po tijelu, prijetili da će je zaklati, sve je trajalo navodno satima. U jednom trenutku nož su i uzeli te su se počeli iživljavati nad njom.

"Žena je ležala sve do jutra, dok nije ošla sebi. Navodno je pozvala susjeda koji se šokirao prizorom, zvao je policiju i Hitnu pomoć. Prevezli su je u zrenjaninsku bolnicu, konstatirali su joj brojne ozljede te su potvrdili da su je silovali", rekao je izvor za Kurir.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Sisi
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo