KAKAV DRAMATIČAN VIDEO... / Za dlaku izbjegao smrt! Pokušao je zaobići rampu no, kao što je poznato, vlak je uvijek brži...

U trenutku kad je već skoro pa bio na pruzi primijetio je da se vlak približava te se uspio zaustaviti tik uz prugu, odakle je uspio izaći iz automobila prije nego što je prošao vlak s vagonima

6.10.2021.
17:07
Screenshot/YouTube
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Znak Stop, Andrijin križ, svjetlosno-zvučna signalizacija i polubranik - prometni su znakovi koji vozače upozoravaju da se približavaju pružnom prijelazu, a ukoliko je polubranik spušten te je upaljeno svjetlosno-zvučna signalizacija znači da bi u skorije vrijeme trebao proći vlak i vozači bi se trebali zaustaviti i sačekati do prelaska vlaka. Dakle, spomenuti znakovi osiguravaju sigurnost u željezničko-cestovnom prometu te bi ih se vozači trebali pridržavati.

No, društvenim se mrežama proširila videosnimka nadzornih kamera s pružnog prijelaza u Srbiji, kod mjesta Vreoci, piše RTL. Na snimci se, naime, vidi kako vozač automobila dolazi do pružnog prijelaza te se zaustavlja pred spuštenim polubranicima i svjetlosno-zvučnim signalima.

Pokušao zaobići rampu

Vozač u jednom trenutku, iz samo njemu poznatih razloga, izlazi iz vozila te se približava prijelazu i provjerava nailazi li vlak te se potom, nakon što se naizgled uvjerio da je "zrak čist", vraća u vozilo koje pokreće i zaobilazi spuštenu rampu kako bi prešao prugu, unatoč svim signalima koji upozoravaju da bi vlak tek trebao proći.

U trenutku kad je već skoro pa bio na pruzi, srećom, primijetio je da se vlak približava te se uspio zaustaviti tik uz prugu, odakle je uspio izaći iz automobila prije nego što je prošao vlak s vagonima.

Vlak je udario prednji dio automobila koji se prilikom naleta vlaka odbio nekoliko metara unazad.

Vozač automobila prvo je pobjegao s mjesta nesreće da bi se kasnije vratio kada je policija stigla na očevid. 

Možda će te zanimati

Telegram

Imaš priču? Javi nam se!
Imaš priču, ekskluzivu ili jednostavno temu za koju bi se trebalo čuti? Javi nam se, a mi ti jamčimo anonimnost.
Pošalji priču
Imaš priču? Javi nam se!
Imaš priču, ekskluzivu ili jednostavno temu za koju bi se trebalo čuti? Javi nam se, a mi ti jamčimo anonimnost.
Pošalji priču

Izdvojeno

Regionalni portali