OPTUŽBE PLJUŠTE

TRUMP JE SKROZ IZGUBIO KOMPAS: ‘Izbori su namješteni, a Hillary Clinton je na zadnjoj debati bila nadrogirana!’

Republikanski kandidat za predsjednika SAD-a Donald Trump, u pokušaju da prevlada udarce na svoju kampanju i ankete koje mu ne idu u korist, u subotu je ponovio svoju tvrdnju da su američki izbori namješteni protiv njega, te je izjavio da je Clinton na prošloj debati možda bila od utjecajem droga.

Trump osporava optužbe nekoliko žena da ih je seksualno napastovao, te smatra da mediji podržavaju demokratkinju Hillary Clinton i sabotiraju njegovu kampanju.

Za tu tvrdnju, koju ponavlja već nekoliko mjeseci, ne daje nikakve dokaze, a političari s obiju strana strahuju da njegova retorika šteti samom demokratskom procesu.

TRUMPOV NOVI SEKS-SKANDAL TRESE SAD: ‘Uhvatio me i počeo ljubiti, bio je agresivan, a onda je ruku stavio na moje grudi’

“Čini mi se da su izbori namješteni”, rekao je u subotu Trump publici na skupu u New Hampshireu.

“Namještaju ih korumpirani mediji koji nameću potpuno netočne optužbe i laži kako bi njihova predsjednica bila izabrana”, dodao je Trump koji od subote ujutro na svom Twitter profilu ponavlja tvrdnje o medijskoj zavjeri.

Oštro napao suparnicu jer je ‘nabrijana’

Posljednja anketa Reutersa i Ipsosa pokazuje da Clinton vodi ispred Trumpa za 7 postotnih bodova.

Trumpov govor u New Hampshireu trebao je biti fokusiran na plan kojim se želi stati na kraj velikom broju predoziranja opijatima u Sjedinjenim Državama, što je česta tema u njegovoj kampanji, no ubrzo je skrenuo s tih svojih prijedloga zakona i počeo iznositi optužbe o namještanju izbora koji će se održati za 24 dana.

SKANDAL U SRBIJI: Redakcija poznatog tjednika objasnila kako je došlo do lažnog intervjua s Trumpom

Sebe i svoju protukandidatkinju usporedio je s vrhunskim sportašima koji se pripremaju za posljednju debatu iduće srijede u Las Vegasu, implicirajući da je Clinton možda bila pod utjecajem droga tijekom njihova drugog tv dvoboja.

“Mislim da bismo se prije iduće debate trebali testirati na droge”, istaknuo je Trump. Rekao je da je Clinton na početku prošle debate bila ‘nabrijana’, da bi na kraju djelovala iscrpljeno, te je jedva stigla do svog automobila, prenosi dpa.

‘ISIS ĆE PREUZETI AMERIKU AKO HILLARY BUDE PREDSJEDNICA’: Trump opet ‘oduševljava’ izjavama

Trump je više puta govorio o zdravlju Hillary Clinton dovodeći u pitanje njezinu izdržljivost zbog nedavne upale pluća i potresa mozga koji je zadobila dok je bila državna tajnica.

Povratak na Net.hr