UŽAS! / Trostruko čedomorstvo: Tijela beba pronađena u plastičnim vrećicama, optuženi otac i starija kći. Bili su u incestuoznoj vezi

Image
Foto: Profimedia

Prema tvrdnjama tužitelja, dvoje od ubijene djece potječe iz muškarčeve veze s 20-godišnjom kćeri, dok je treće dijete bilo iz njegove veze s drugom kćeri. Zločin je otkriven nakon dojave socijalne službe

18.9.2023.
12:46
Profimedia
Play logo

Trostruko strašna vijest stiže iz sela Czerniki na sjeveru Poljske gdje su u podrumu obiteljske kuće pronađena tijela tri novorođenčeta. Za zločin su optuženi otac Piotr Gierasik (54) i njegova 20-godišnja kći Paulina s kojom je, kako su objavili lokali mediji, bio u "sporazumnoj incestuoznoj vezi". Oboje su suočeni s nekoliko točaka optužnice za ubojstvo i incest zbog čega im prijeti doživotni zatvor, piše Daily Mail.

Njih dvoje uhićeni su nakon što su mrtve bebe pronađene zamotane u plastičnim vrećicama u plitkim grobovima. Dva tijela su pronađena u petak, a treće u subotu "u poodmakloj fazi raspadanja", kako je priopćila policija.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa

'Doimali su se kao normalni ljudi'

"Žena je optužena po dvije točke za ubojstvo i incestuoznu vezu s ocem. Muškarac je optužen za tri točke ubojstva, optužbu za incest sa svojom 20-godišnjom kćeri i optužbu za incestuozne odnose s drugom kćeri", kazao je Mariusz Duszyński iz Okružnog tužiteljstva u Gdanjsku.

Prema tvrdnjama tužitelja, dvoje od ubijene djece potječe iz muškarčeve veze s 20-godišnjom kćeri, dok je treće dijete bilo iz veze koju je imao s drugom kćeri nakon što ju je prisilio na seks. Ovaj zastrašujući zločin otkriven je nakon što je policija dobila dojavu socijalne službe.

Doselivši se u selo prije petnaestak godina, Piotr je nakon smrti svoje supruge sam odgajao djecu, njih više od deset.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Puno ih je bilo, deset-dvanaest. Najstariji su već odselili. Piotr je ostavio dobar dojam. Nije bilo naznaka da pije. Vodio je djecu u šetnju ili u šumu u branje gljiva. Doimali su se kao normalni ljudi. Tko bi rekao da su se takve gadosti događale u njihovu domu", kazao je jedan mještanin.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Otac i kći živjeli kao par

No, kolege u slastičarnici u kojoj je Paulina radila u susjednom selu Stara Kiszewa posumnjali su da je trudna nakon što je počela nositi široku odjeću. Zatim je uzela tri tjedna odsustva s posla, ali se vratila tjedan dana kasnije.

"Svi smo pretpostavljali da je trudna. Mislim da je oko sebe stavljala steznike. Kada se ranije vratila s odmora, promjena je bila vidljiva. Bila je puno mršavija, slabija i stalno umorna. Kada smo je pitali za dijete, glumila je iznenađenje i zanijekala", rekla je jedna Paulinina kolegica s posla.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Jedan mještanin rekao je za novine Fakt da su otac i kći živjeli kao par.

"Zvala ga je po imenu, hodali su okolo ruku pod ruku. Prije nekoliko mjeseci joj je obrijao glavu kako je drugi dečki ne bi gledali. Gledala je u njega kao u Boga", kazao je.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tužitelji čekaju nalaze obdukcije da bi utvrdili kako su bebe umrle. U međuvremenu, policija nastavlja pretraživati ​​imanje kako bi vidjela ima li još tijela skrivenih u kući.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Play logo

POGLEDAJTE VIDEO: Za ubojstvo novorođenčeta u Lici majci prijeti najmanje 10 godina zatvora: 'Svi smo zgroženi, to je šok za sve'

Trag divljači
Laži sa mnon
Superstar
Život na vagi
90 dana: Životi samaca
default_cta
Darcey & Stacey
Ljubav je na selu
Ekstremne sestre
Ljubav u divljini
Britain's Got Talent
default_cta
Play logo