SUSJED IZ PAKLA / Ženu udario šipkom pa se okomio na njenog supruga; 'Posjetio' ih je i na hitnoj i poručio zetu da je sljedeći

Obračun zbog izlaska autom na ulicu u Pribavi kod Gračanice u BiH završio je batinama razjarenog susjeda

2.8.2021.
19:50
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Samo puka sreća dijelila je Mirelu Dubinović iz Pribave kod Gračanice u Bosni i Hercegovini od težih posljedica napada njenog susjeda. Naime, Dž.Dž. ju je napao metalnom palicom iz potpuno bizarnog razloga. Ona je krenula automobilom izlaziti iz dvorišta kada je naišao susjedov maloljetni sin. Njen suprug Miralem mu je sugerirao da stane, kako bi ona mogla izaći, mna što mu je mladić odgovorio s "marš".

"Suprug je krenuo za njim i kazao mu da se ne može tako ponašati, jer je i ranije divljao s motociklom. U tom trenutku leti Dž. Dž. Ja sam samo uspjela reći kćeri da snima i poletila sam iz vozila te stala između njega i kćerke. Sve se vidi na snimci. Udario me metalnom šipkom ili palicom. Potom je krenuo na supruga. Na snimci se vidi da i on bježi", posvjedočila je Mirela Dubinović za Dnevni avaz.

Nakon obračuna otišla je na hitnu pomoć, gdje su joj liječnici sanirali ozljede. No, razjareni susjed se pojavio i tamo te krenuo u novi napad.

"On je došao za nama u hitnu pomoć, ganjao je supruga. Tu je bio i zet Adnan kojem je poručio da je on sljedeći. Otišli smo u policiju i sve prijavili, ali ništa nisu poduzeli", govori napadnuta žena.

Dodaje kako su i ranije imali problema s istim susjedom. Policiji su podnijeli više prijava, ali nijedna nije urodila kaznenim postupkom. Iz policijske postaje u Gračanici su potvrdili da su izašli na teren po prijavi, a druge detalje slučaja nisu otkrili.

"Mi se zaključavamo kuću, ne smijemo izaći, jer na nas ide vozilom i motociklom. Nemamo zaštitu od policije i više ne znamo kome da se obratimo", zaključila je Dubinović.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Možda će te zanimati

Telegram

Imaš priču? Javi nam se!
Imaš priču, ekskluzivu ili jednostavno temu za koju bi se trebalo čuti? Javi nam se, a mi ti jamčimo anonimnost.
Pošalji priču
Zaštitne maske za lice troslojne - 50 komada
22,12kn55kn
Mekane i udobne, pružaju zaštitu od 95%.
Imaš priču? Javi nam se!
Imaš priču, ekskluzivu ili jednostavno temu za koju bi se trebalo čuti? Javi nam se, a mi ti jamčimo anonimnost.
Pošalji priču

Izdvojeno

Regionalni portali