SOK U SRBIJI Unuka poznatog glumca poludjela, sjekirom ubila majku i baku

Teodora Viktorovic (39) unuka je cuvenog srpskog glumca Mihajla Viktorovica. Njezin pokojni otac Oliver Viktorovic bio je reziser, a majka Ljiljana je radila kao filmski producent.

Obitelj Teodore Viktorovic (39), koja je optuzena da je, pred dvomjesecnom bebom, ubila svoju majku i baku mesarskom sjekirom “satarom”, poznata je siroj javnosti. Oliver Viktorovic, njezin pokojni otac, bio je reziser i sin poznatog glumca Mihajla Viktorovica, pise Telegraf.rs.

Oliver se razveo od Teodorine majke Ljiljane, ali su ostali u dobrim odnosima i sve cinio za svoju jedinicu. Ljiljanina obitelj se u Milesevsku doselila prije pedesetak godina i Ljilja je tu odrasla.

Radila je kao filmski producent, bila je i na RTS-u, a nedavno je otisla u mirovinu. Kako kazu susjedi, Ljilja je na sve nacine pokusavala zaposliti kcer i zeta, a Teodora je cak u nekoliko navrata statirala u nekim filmskim projektima, dok je njezin suprug povremeno radio u kazalistu, pisu srpske Novosti.

Podsjetimo, u ponedjeljak, oko 10 sati, Teodora Viktorovic je prema prvim policijskim informacijama u obiteljskom stanu u Milesevskoj 33, s vise udaraca “satarom” u glavu, ubila majku Ljiljanu Dukic (61) i baku Ivanku Dukic (90).

Policija je uhapsila i Teodorina nevjencanog supruga Borislava Stamenkova, koji je i prijavio zlocin. Njegova prica o nemilom dogadaju se ne uklapa a dokazima pronadenim na licu mjesta, pisu mediji.

Sumnja se da su Ljiljana i Ivanka, ubijene tijekom noci ili rano ujutro, a ne u prijepodnevnim satima kako je Stamenkov prijavio.

To ukazuje da je htio prikriti ili pomoci u izvrsenju zlocina.

Povratak na Net.hr