Play ponuda

RUMUNJSKOJ PREMIJERKI SMIJE SE ČITAVA ZEMLJA: / 'U više se navrata osramotila pred Plenkovićem, što joj znači 'Make a photo?'

Image
Foto: Screenshot video

Uslijedio je još jedan gaf rumunjske premijerke, koja je još jednom požurila Plenkovića, sugeriravši mu da se pokloni počasnoj straži.

18.5.2018.
20:38
Screenshot video
Play ponuda

Premijer Andrej Plenković danas se u Bukureštu sastao s rumunjskom premijerkom, a video snimka gafova koje je Viorica Dăncilă izvela prilikom sastanka s Plenkovićem postaje viralna. Rumunjski mediji rugaju se svojoj premijerki zbog smiješnih propusta tijekom ceremonije dobrodošlice hrvatskom premijeru.

Nakon što su se Plenković i Dăncilă popeli na poseban podij na kojem je bilo predviđeno da odslušaju himne obaju zemalja, rumunjska premijerka je Plenkoviću već nakon nekoliko sekundi rukom pokazala da krene prema zgradi Vlade. Plenković je ipak pričekao himne, a zatim rumunjskoj kolegici uzvratio istom gestom rukom i mahnuo joj da krene prema zgradi Vlade.

No uslijedio je još jedan gaf rumunjske premijerke, koja je još jednom požurila Plenkovića, sugeriravši mu da se pokloni počasnoj straži. Zatim je, javlja rumunjski portal Digi24, prilikom davanja izjava novinarima, napravila više gramatičkih grešaka, a naposlijetku je na lošem engleskom upitala Plenkovića za fotografiranje.

'Make a photo?', rekla je Dăncilă.

Play ponuda
Play ponuda