OGROMNA TRAUMA / Pronađena djevojčica koja je nestala na kampiranju: Otmičar na poruci za otkupninu ostavio otisak prsta

Image
Foto: Facebook New York State Police

Policija je uz pomoć otisaka prstiju na poruci za otkupninu pronašla devetogodišnju djevojčicu i ona se trenutno nalazi na sigurnom.U ponedjeljak ujutro u poštanski sandučić obiteljske kuće dostavljena je poruka o otkupnini

3.10.2023.
22:47
Facebook New York State Police
VOYO logo

Charlotte Senna, 9- godišnjakinja koja je u subotu nestala dok se vozila biciklom u saveznoj državi New York, pronađena je živa, javlja Sky News.

Policija je uz pomoć otisaka prstiju na poruci za otkupninu pronašla devetogodišnju djevojčicu i ona se trenutno nalazi na sigurnom.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U ponedjeljak ujutro u poštanski sandučić obiteljske kuće dostavljena je poruka o otkupnini. Vlasti su priopćile da je poruka na sebi imala otiske prstiju osumnjičenog, a policija ga je uspjela identificirati jer je otisak bio u bazi još od 1999. Osumnjičeni je tada izazvao incident zbog vožnje pod utjecajem alkohola.

Otmičar je pronađen na majčinom imanju i uhićen.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
TRAŽE JE OD SUBOTE /

Djevojčica (9) s obitelji kampirala u SAD-u pa nestala bez traga. Pronašli samo njezin bicikl, obitelj očajna

Image
TRAŽE JE OD SUBOTE /

Djevojčica (9) s obitelji kampirala u SAD-u pa nestala bez traga. Pronašli samo njezin bicikl, obitelj očajna

"Nakon otpora osumnjičenik je priveden, a djevojčica je odmah pronađena u ormaru. Znala je da je se spašava, znala je da je u sigurnim rukama", kazala je guvernerka New Yorka Kathy Hochul.

Guvernerka je kao osumnjičenog imenovala 47-godišnjeg Craiga Nelsona Rossa Jr.-a.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Iz policije su potvrdili kako je istraga još uvijek u tijeku i da se osumnjičenika ispituje.

"Charlotte je možda doživjela ogromnu traumu", kazao je Callahan Walsh iz Nacionalnog centra za nestalu i iskorištavanu djecu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Podsjetimo, Charlotteina obitelj bila je na kampiranju kada je ona nestala u subotu u šumovitom području državnog parka Moreau Lake, popularnog mjesta oko 70 kilometara sjeverno od Albanyja. U potragu su se uključile stotine ljudi uključujući FBI, dobrovoljne vatrogasne jedinice i volontere. Policija je nadzirala kuću, a u ranim jutarnjim satima u poštanski sandučić obiteljske kuće ubačena je poruka sa zahtjevom za isplatu otkupnine.

Policajci su poručili kako je Charlotte bila "na sigurnom i dobrog zdravlja", ali je prebačena u bolnicu iz predostrožnosti.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

POGLEDAJTE VIDEO: Muškarac iz Tordinaca živi sam, bivši je zaštitar: 'Kad je uzimao terapiju bio je normalan. Imao je već takav incident'

FNC 18
Gledaj uživo 13.srpnja
VOYO logo