BIVŠA ČLANICA MEGAPOPULARNOG BENDA: / 'Bili smo paravan za prostituciju. Morale smo spavati s kim nam kažu...'

Image

Bivša članica popularnog benda Pussycat Dolls otkrila je da je taj ženski bend zapravo djelovao kao lanac prostitucije, a članice su prisiljavali na seks s vodećim ljudima u industriji zabave.

17.10.2017.
9:49
Play logo

33-godišnja Kaya Jones iznijela je ovu eksplozivnu optužbu u nekoliko tvitova tijekom vikenda. Optužila je menadžere i druge vodeće ljude u toj industriji da su iskorištavali grupu kojoj se ona pridružila kao tinejdžerica, 2003. godine, piše Daily Mail.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa

'Svi su nas posjedovali i zarađivali od toga'

'Moja istina. To nije bio girl band. Ja sam bila u lancu prostitucije, a usput smo i pjevale i bile popularne. Dok su svi koji su nas posjedovali zarađivali novac od toga', napisala je Jones.

'Ljudi pitaju koliko ozbiljno je to bilo - dovoljno ozbiljno da sam napustila svoje snove, otišla od kolegica iz benda i ugovora vrijednog 13 milijuna dolara. Znale smo da ćemo biti na prvom mjestu', nastavila je.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Osnivačica Pussycat Dollsa Robin Antin njezine je optužbe nazvala 'odvratnim i smiješnim lažima'. Rekla je da Jones time samo traži svojih 15 minuta slave.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Antin je dodala i da Jones nikad nije bila prava članica benda te da je bila samo jedna od mnogih na probama.

Vrlo je vjerojatno da će ove optužbe uvrijediti i druge članice grupe, poput Nicole Scherzinger.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Jones tvrdi da se sve dogodilo prije najmanje 10 godina, a nije imenovala određene ljude koji su u navodnom zlostavljanju sudjelovali.

'Morale smo spavati s direktorima, menadžerima, agentima...'

U intervjuu ovog vikenda rekla je da je odlučila sa svime izaći u javnost jer ju je masakr na koncertu u Las Vegasu duboko pogodio, a sve se dogodilo nedugo nakon što je napustila to mjesto i otišla u kafić svojeg prijatelja u blizini.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Njezine tvrdnje dolaze u vrijeme sve više i više vijesti o seksualnom zlostavljanju u toj industriji, posebice kada je riječ o producentu Harveyu Weinsteinu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

The Pussycat Dolls jedne su od najprodavanijih ženskih glazbenih skupina svih vremena. Prije raspada 2010., prodale su 53 milijuna nosača zvuka diljem svijeta.

Nakon samo dvije godine u bendu, Jones ga je napustila 2005. godine. Grupu je tada vodila koreografkinja Robin Antin, pod ugovorom s ' Interscope Geffen A&M Records'.

Rekla je kako je biti članica te grupe tada značilo da mora spavati s vodećim ljudima u industriji.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa

'Bili su tu direktori, menadžeri, agenti i drugi umjetnici. Ako ne želiš spavati s direktorom, proslijedit će te njima. Nekada curu jednostavno prosljeđuju između sebe', rekla je Jones.

shimmer fallback
shimmer fallback

'Morali ste biti timski igrač, a to je značilo spavati s kim god vam kažu. Ako to ne učinite, nemaju vas čine ucjenjivati. Da, ucjenjivati. Nakon što vas iskoriste ili ako vas navuku na drogu, onda to koriste protiv vas. Točno. Ponovno žrtvovanje žrtve', napisala je na Twitteru.

Optužila osnivačicu benda za samoubojstvo jedne članice

Jones je iznijela još jednu ozbiljnu optužbu: kaže da je Antin članicu grupe G.R.L. Simone Battle natjerala na samoubojstvo. Ona se objesila 2014. godine, a prethodno se borila s depresijom i financijskim problemima. Jones je poručila Antin da je to samo još jedan dokaz kako je ona te cure mentalno slomila.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

'Najbolje je da se ne braniš i ne napadaš, svi znaju da si kriva. Žao mi je što se tvoja kuća od karata urušava. Svi će uskoro saznati istinu', napisala je i poručila joj da je 'jadno' to što sada glumi žrtvu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Antin je odgovorila da su njezini komentari 'zločesti' i ustvrdila da je Jones okaljala uspomenu na Battle spominjući sada na ovaj način njezino samoubojstvo.

Ove su se optužbe pojavile samo nekoliko dana nakon glasina o tome da će se Pussycat Dolls još jednom okupiti na zajedničkoj turneji.

Play logo
shimmer fallback
shimmer fallback

Najpoznatija članica skupine Nicole Scherzinger još nije komentirala ove tvrdnje o bendu, no oglasile su se druge bivše članice, Carmit Bachar i Melody Thornton. Thornton je napisala da je Jonesin potez bio 'prljav, ali pametan', dok je Bachar na Twitteru rekla tek da 'luđaci izlaze na petak 13.'

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Večera za 5
Superstar
Život na vagi
Obiteljske tajne
Elon Musk show
default_cta
Ljubav je na selu
Señorita 89
Ubice mog oca
Britain's Got Talent
Tri sestre
default_cta
Play logo