ŠOKANTAN SLUČAJ / Priveden osumnjičeni za brutalno ubojstvo obitelji Đokić: 'Mislili su da su počinili savršen zločin'

Ministar je objavio kako su 'uspjeli doći do jedne osobe za koju sumnjaju da je sudjelovao u monstruoznom ubojstvu obitelji'

21.10.2021.
20:22
Privatna arhiva

Ubojstvo tročlane srpske obitelji Đokić zgrozilo je regiju, a tijela, koja su pronađena prije 18 dana nakon petodnevne potrage, bila su spaljena i zatrpana pod lišćem i granjem u selu Moravac.

'Izvedeno na profesionalan i metodičan način'

Sumnjalo se da su Đokići ubijeni u automobilu, nije se isključivala mogućnost da je oružje imalo prigušivač jer nema svjedočenja da su se čuli pucnjevi. Pretpostavlalo se e u zločinu moralo sudjelovati više osoba.

"Ubojstvo obitelji Đokić je zgadilo i uznemirilo čitavu Srbiju. Izvedeno je na profesionalan, strpljiv, metodičan način i očigledno je dugo pripremano", kazao je srbijanski ministar unutarnjih poslova Aleksandar Vulin te dodao kako su uspjeli doći do jedne osobe za koju sumnjaju da je "sudjelovao u monstruoznom ubojstvu obitelji Đokić".

Pronađena značajna količina novca

Ministar Vulin je naglasio i da je pronađena i značajna količina novca koja je pripadala ubijenoj obitelji, a u prostorijama, odnosno na imanju koje je koristio osumnjičeni, pronađeni su još neki predmeti koji su, bez svake sumnje, bili dio ovog stravičnog ubojstva, piše Nova.rs.

Kako doznaje Kurir od izvora bliskih istrazi, policija je mjestu paljenja tijela uspijela pronaći tri vrste dokaza koji se trenutno vještače.

Istražitelji su uspjeli uzeti otiske stopala, ali i od guma od automobila. Na ruku im je išlo i suho vrijeme na dan kada su nađena tijela i dva ,tri dana kasnije.

'Mislili su da počinili savršen zločin'

„Ubojica ili više njih nije mogao ne ostaviti nekoliko tragova. Dok je bacao granje i letve nije koristio rukavice. Također, bit će poznato kojim se vozilom udaljio nakon zločina jer su nađeni tragovi automobilskih guma. Sve se vještači, a u okolini Aleksinca i Niša nije nađen nijedan zapaljen automobil što potvrđuje i to da ubojica ili više njih vjeruju da je zločin izveden savršeno“ dodaje izvor.

Možda će te zanimati

Telegram

Imaš priču? Javi nam se!
Imaš priču, ekskluzivu ili jednostavno temu za koju bi se trebalo čuti? Javi nam se, a mi ti jamčimo anonimnost.
Pošalji priču
Imaš priču? Javi nam se!
Imaš priču, ekskluzivu ili jednostavno temu za koju bi se trebalo čuti? Javi nam se, a mi ti jamčimo anonimnost.
Pošalji priču

Izdvojeno

Regionalni portali