Pokvario se vlak, kondukter putnicima kazao 'neka se snađu'

U subotu oko 23 sata u blizini Sremskih Karlovaca pokvario se putnički vlak koji je prevozio putnike iz Beograda u Novi Sad.

22.6.2014.
13:27

Vlak je krenuo u 20:13h sati iz Beograda i negdje nakon 22 sata se zaustavio u Karlovačkim vinogradima, zbog kvara na pruzi.

"Netko je ukrao blokove koji drže stupove za struju potrebnu da bi pruga funkcionirala. Blokada je na relaciji između Petrovaradina i Novog Sada. Bit ćemo ovdje do daljnjeg, dok se kvar ne sanira", rekao je kondukter putnicima, prenosi Radio 021.

Nakon pola sata vlak je stigao do Sremskih Karlovaca, gdje opet staje. U 23 sata kondukter putnicima govori da vlak neće moći nastaviti put i da će se na polazak čekati preko dva sata. "Štao da vam kažem, snađite se kako znate i umijete do Novog Sada", kazao je kondukter putnicima.

Preko 50 putnika su tako usred noći izašli na prugu i pokušali se 'snaći' do Novog Sada, ali posljednji autobus je otišao oko 22. 15 sati. "Kada smo pitali konduktera i upravu željezničke stanice kako je moguće da nas samo ostave ovdje i ne osiguraju nam prijevoz do grada, kondukter je rekao da je i on u istoj situaciji i da se slobodno žalimo kome god želimo", ispričao je jedan od putnika.

Iz Željeznica Srbije se još nisu očitovali o ovom događaju na pruzi Beograd - Novi Sad.

Možda će te zanimati

Telegram

Imaš priču? Javi nam se!
Imaš priču, ekskluzivu ili jednostavno temu za koju bi se trebalo čuti? Javi nam se, a mi ti jamčimo anonimnost.
Pošalji priču
Imaš priču? Javi nam se!
Imaš priču, ekskluzivu ili jednostavno temu za koju bi se trebalo čuti? Javi nam se, a mi ti jamčimo anonimnost.
Pošalji priču

Izdvojeno

Regionalni portali