'ŽIVOT MI JE POSTAO PAKAO!' / Pobjegao je od supruge, otišao na policiju i zavapio: 'Molim vas, zatvorite me! Ne mogu više izdržati s njom i njezinom obitelji'

Image

Muškarac u Italiji već je bio osuđen na kućni pritvor nekoliko mjeseci zbog zločina povezanih s drogom

25.10.2021.
7:37
Ilustracija:Shutterstock

Muškarac osuđen na kućni pritvor prijavio se u policijsku postaju i tražio da ga smjeste u zatvor jer mu je život u kućanstvu sa suprugom i njezinom obitelji nemoguć, objavili su talijanski karabinjeri u subotu.

Tridesetegodišnji Albanac nastanjen u mjestu Guidonia Montecelio blizu Rima "ne može više izdržati prisilni suživot sa svojom suprugom", objavili su karabinjeri iz susjednog grada Tivolija.

"U očaju je odlučio pobjeći, spontano se prijaviti karabinjerima te zatražiti da odsluži svoju kaznu iza rešetaka", dodaju.

Osuđen na kućni pritvor

Muškarac je već bio osuđen na kućni pritvor nekoliko mjeseci zbog zločina povezanih s drogom i takvu bi kaznu trebao služiti nekoliko godina, što mu se činilo bezizlaznim, rekao je kapetan Francesco Giacomo Ferrante iz Tivolija.

Rekao je da mu je "život postao pakao" i "da više ne može" pa "želi u zatvor", objasnio je kapetan.

Kada se prijavio karabinjerima muškarac je uhićen zbog kršenja kućnog pritvora te su pravosudne vlasti naredile da ga se smjesti u zatvor.

Možda će te zanimati

Telegram

Imaš priču? Javi nam se!
Imaš priču, ekskluzivu ili jednostavno temu za koju bi se trebalo čuti? Javi nam se, a mi ti jamčimo anonimnost.
Pošalji priču
Imaš priču? Javi nam se!
Imaš priču, ekskluzivu ili jednostavno temu za koju bi se trebalo čuti? Javi nam se, a mi ti jamčimo anonimnost.
Pošalji priču

Izdvojeno

Regionalni portali