NOĆNA MORA SVAKE MAJKE / Nije znala da je udana za pedofila

17.3.2015.
15:23

Kada je saznala za bolesnu prošlost svog supruga Jonathana koji je na sudu priznao da je vrebao maloljetnice i nagovarao ih na spolne odnose, Britanka Mel Alford prvo je osjetila užasnu krivnju jer je takvom čovjeku bez razmišljanja dozvolila da bude u blizini njezino troje djece.

Mel je Jonathana upoznala preko Facebooka -a u travnju 2012. godine i odmah ju je oborio s nogu. "Osvojio me svojim šarmom i brzo nakon toga smo počeli izlaziti. Zaručili smo se u kolovozu i vjenčali u studenom. Imali smo sjajan brak, a Jonathan je prema mojoj djeci bio divan" – rekla je užasnuta majka.

Socijalna radnica otkrila istinu Nije ni slutila što se zapravo događa sve dok ju nije posjetila socijalna radnica i rekla joj da je njezin suprug uvjetno osuđen zbog seksa s maloljetnicom. Inače, istina je izašla na vidjelo jer je žrtva njenog supruga sve ispričala ocu njezine djece, a on je pozvao socijalnu službu.

Jonathan je u početku sve poricao i čak joj je pokaza poruku te djevojke s Facebook-a na kojoj se dotična navodno kaje jer je lagala da ju je zlostavljao. Mel je tek naknadno saznala da je poruka poslana s lažnog profila koji je on sam napravio.

Ipak, Mel i djeca su mu povjerovali, ali tu nije bio kraj njihovim problemima. Novi-stari razlog sukoba supružnika bila je njegova patološka ljubomora koji je kulminirala kada je Mel svog supruga u rujnu 2013. godine izbacila iz kuće, ali potvrdu monstruoznih optužbi protiv svog supruga doznala je tek na sudu.

"Poželjela sam ga ubiti" "Otišla sam na sud i vrištala kad sam čula sve o njegovim bolesnim zločinima. Stala sam na sredinu sudnice i nazvala sam ga "prljavim kopiletom. On mi se smijao u lice, a ja sam ga u tom trenutku poželjela ubiti" – ispričala je Mel je u međuvremenu podnijela zahtjev za razvod od gnusnog pedofila.

Inače, zabrinuta majka napravila je Facebook grupu kako bi upozorila druge ljude na postojanje pedofila i služi kao podrška žrtvama.

Možda će te zanimati

Telegram

Imaš priču? Javi nam se!
Imaš priču, ekskluzivu ili jednostavno temu za koju bi se trebalo čuti? Javi nam se, a mi ti jamčimo anonimnost.
Pošalji priču
Imaš priču? Javi nam se!
Imaš priču, ekskluzivu ili jednostavno temu za koju bi se trebalo čuti? Javi nam se, a mi ti jamčimo anonimnost.
Pošalji priču

Izdvojeno

Regionalni portali