NAJBOLJA RECENZIJA / ‘Super mi je ovaj hotel, da nije bilo njega ne bih znao da mi se žena ševi sa šefom’

Znate kako na internetu možete napisati recenziju hotela u kojem ste odsjeli? Jedan muškarac iskoristio je tu mogućnost kako bi cijelom svijetu otkrio da vjeruje da ga žena vara sa svojim šefom.

28.2.2015.
11:58
VOYO logo

Suprug je naime iskoristio Google+ kako bi u nebesa uzdigao divnu kadu i luksuzni bračni krevet hotela s četiri zvjezdice, u kojem je tvrdio da se njegova supruga seksala sa šefom. Neimenovani muškarac napisao je da su njegova žena i njezin muž "uživali u sobi toliko puno, da su u krevetu ostali sve dok se nisu trebali odjaviti".

Muž je hotelu dodijelio pet zvjezdica jer su mu navodno pomogli tijekom njegove istrage, osiguravajući mu kopije rezervacija i račune za vrijeme kad je preljubnički par odsjedao u hotelu. Zato je prevareni muž napisao: "Sve u svemu, jako lijepo mjesto, ali preljubnici bi trebali znati da ostaje zabilježeno sve vezano uz njihov boravak, i to detaljno, više od godinu dana nakon što su bili ovdje."

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Inače, navedeni hotel zove se Westgrove, a nalazi se u Naasu u Kildareu, u Irskoj. Na stranici se opisuje kao luksuzni hotel koji koji pazi na svoje goste te im osigurava raznolike aktivnosti.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
ksw 96
Gledaj uživo 20.7. od 20 sati
VOYO logo