STRAVA U SRBIJI / 'Manijak je oteo curu svog sina, iskorištavao je i onda mijenjao za svinju'

Muškarac iz Pančeva u Srbiji osuđen je pred Višim sudom u na samo šest godina zatvora zbog mučenja i prodaje maloljetnice.

27.2.2015.
10:05
VOYO logo

"Muškarac je djevojčicu upoznao kao djevojku svog sina. Iskoristio je to što je bila štićenica Centra za socijalni rad i teškog materijalnog stanja. Oteo joj je telefon i osobnu kartu, koju je imala kao maloljetnica. Prijetio joj je da će je tući pajserom i ubiti ukoliko ga ne posluša i ne prostituira se za njega. Djevojčica je plakala, molila ga da je pusti da se vrati u Dom, ali on je bio beskompromisan. Teror je trajao danima.", piše Blic.

Davao joj je prezervative, ostavljao ju je na obližnjoj pumpi i nadgledao je iz automobila.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Tijekom večeri je došao do djevojčice, koja je ponavljala da ne može više raditi, da je iscrpljena i umorna. On joj je bijesno oteo iz torbice 10.000 dinara, koje je zaradila od pet mušterija. Vratio ju je u kuću, koju je iznajmio i gdje ju je držao zatočenu", kažu u tužiteljstvu.

Bacao ju je na krevet, izgladnjivao. Nije joj davao vodu. Držao ju je zatočenu u kući.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nezadovoljan zaradom, prodao je za pečenu svinju

"Pošto je bio nezadovoljan zaradom, odlučio ju je prodati. Odvezao ju je u Novi Sad kod rođake. Ona nije mogla oženiti sina i htjela je od muškarca kupiti djevojčicu. Dogovorili su se da djevojčica ostane, a da on za nju dobije 100 eura. Ali, pošto novca nije bilo, dogovorili su se da djevojčicu proda za pečenu svinju", otkrivaju u tužiteljstvu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
FON
Gledaj od 27.srpnja
VOYO logo