POTRAGA ZA NAPADAČEM / Horor u Engleskoj: Ubijena supruga i dvije kćeri BBC-jevog komentatora

Image
Foto: Profimedia

U tijeku je potraga za Kyleom Cliffordom (26)

10.7.2024.
15:29
Profimedia
VOYO logo

Strava u Engleskoj. Policija je u kući na imanju u Ashlyn Closeu, u gradu Bushey pronašla ozlijeđene tri žene u dobi od 25, 28 i 61 godinu, koje su potom preminule. Kako javlja BBC riječ je o Carol Hunt, supruzi radijskog komentatora BBC Racinga Johna Hunta, i dvije njihove kćeri.

U tijeku je potraga za Kyleom Cliffordom (26), iz Enfielda. Vjeruje se da je u Hertfordshireu ili sjevernom Londonu i da kod sebe ima samostrel, a građani su upozoreni da mu se ne približavaju. Policijski službenik Jon Simpson rekao je na konferenciji za novinare da nitko nije uhićen u ovoj fazi te da je u zločinu možda korišteno i neko drugo oružje dodajući da je riječ o ciljanom napadu, javlja BBC.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Kyle, ako ovo vidiš ili čuješ, kontaktiraj policiju", kazao je Simpson. Naoružana policija i specijalizirani timovi trgaju za napadačem. Policija je priopćila da se vjeruje da su tri žrtve u srodstvu i zatražila je poštivanje njihove privatnosti. Policija je apelirala na građane da se jave oni koji bi mogli nešto pomoći u istrazi.

Lokalna vijećnica Louise Nicolas napisala je u objavi na Facebooku da je "duboko ožalošćena otkako je jutros saznala tragične vijesti da su tri žene izgubile život u nasilnom incidentu".

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Jedna 46-godišnjakinja, koja je htjela ostati anonimna, za BBC je rekla da je čula vriskove. "Doslovno je zvučalo kao da su to djeca, nečiji vrisak, a onda je bilo još oštrije i pomislila sam 'da, to definitivno žena vrišti. U roku od 15 minuta , nastao je apsolutni kaos. Naoružana policija je jurila, vikali su da se ostane u kućama", ispričala je.

POGLEDAJTE VIDEO: Je li Boeing siguran? Srušila im se dva zrakoplova, vrata padaju u letu, a putnici umiru zbog turbulencija

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
FON
Gledaj od 27.srpnja
VOYO logo