Play ponuda

DVOJICA DUBROVČANA PRETUČENA U MOSTARU: / 'Prislonili su nam pištolj na glavu, nazvali nas ustašama i mlatili pepeljarama!'

Image
Foto: PIXSELL/Arhiva, Zoran Grizelj
24.1.2017.
13:51
PIXSELL/Arhiva, Zoran Grizelj
Play ponuda

Dvojica mladića iz Dubrovnika došla su u noći na nedjelju vozilom dubrovačkih registracijskih oznaka u restoran kod benzinske crpke HIFA, gdje su ih napala dva muškarca. Udarali su ih pepeljarama, rukama i nogama. Prema navodima iz MUP-a Hercegovačko-neretvanske županije, zadobili su potres mozga, otekline i druge ozljede te su prebačeni na odjel Hitne pomoći Sveučilišne kliničke bolnice u Mostaru.

Mediji u Mostaru navode kako su dvojicu Dubrovčana napala i tukla dvojica Bošnjaka, Esmer Crnomerović (24) i Salko Gološ (47). Ubrzo je stigla policijska ophodnja nakon čega su nasilnici pobjegli zaradivši samo prekršajne prijave.

U izjave za medije mladići iz Dubrovnika, čiji identitet nije otkriven, naveli su kako im je prišao jedan nasilnik nakon što su stigli u restoran, počeo ih psovati i nazvao ih ustašama. "Nakon toga me je više puta udario pepeljarom po glavi i gađao mobitelom koji je također zgrabio sa stola. Prijatelj mi je htio priskočiti u pomoć, ali drugi stariji napadač mu je prislonio pištolj na glavu i izustio: “Bolje ti je nemoj!” I njega su tukli", ispričao je za medije jedan od dvojice ogorčenih mladića.

Play ponuda
Play ponuda