DRSKA PLJAČKA NA ODJELU PSIHIJATRIJE: / Lopovi upali, večerali, popili kavu i odnijeli hrpu metadona

U noći s četvrtka na petak drski su lopovi upali u Kliniku za psihijatriju u Novom Sadu i otamo odnijeli 59 boca metadona čija je vrijednost veća od milijun i pol eura.

25.3.2017.
15:43
Thinkstock
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Pljačkaši su po svemu sudeći imali pomoć nekoga iz same klinike ili iz policije, jer bolnica ima jako osiguranje i teško je ući u nju, piše beogradski B92.

Metadon na ulici, ovisnici u bolnici

Nejasno je, kaže neimenovani izvor iz Klinike, kako bi netko mogao nesmetano iznijeti toliku količinu metadona. Drski su pljačkaši proveli na psihijatriji nekoliko sati u vremenu od ponoći do šest ujutro, a tamo su čak večerali i skuhali si kavu prije nego što su otišli s metadonom vrijednim 200 milijuna srpskih dinara koji "na ulici" vrijedi dvostruko više.

A da je ukradeni metadon (derivat morfija koji najčešće uzimaju heroinski ovisnici u apstinencijskim krizama, nap.a.) odmah stigao "na odredište" i preplavio novsadske ulice i noćne klubove, upućuje podatak da je u međuvremenu u bolnicu primljeno čak petero ovisnika koji su uzeli prevelike količine metadona. Tamošnja policija intenzivno istražuje ovaj slučaj.

Možda će te zanimati

Telegram

Imaš priču? Javi nam se!
Imaš priču, ekskluzivu ili jednostavno temu za koju bi se trebalo čuti? Javi nam se, a mi ti jamčimo anonimnost.
Pošalji priču
Zaštitne maske za lice troslojne - 50 komada
22,12kn55kn
Mekane i udobne, pružaju zaštitu od 95%.
Imaš priču? Javi nam se!
Imaš priču, ekskluzivu ili jednostavno temu za koju bi se trebalo čuti? Javi nam se, a mi ti jamčimo anonimnost.
Pošalji priču

Izdvojeno

Regionalni portali