UZNEMIRUJUĆI DETALJI / Djevojčicu (12) silovalo 17 mladića: Strava je trajala dok se nije povjerila majci

Image
Foto: RTL / Screenshot

Optužila je 17 mladića, starih između 13 i 19 godina. Neki mladići imaju austrijsko, sirijsko, tursko, bugarsko, makedonsko i srpsko državljanstvo.

7.3.2024.
15:18
RTL / Screenshot
VOYO logo

Austrijska policija istražuje mučan slučaj silovanja 12-godišnjakinje. Optužila je 17 mladića, starih između 13 i 19 godina. Neki mladići imaju austrijsko, sirijsko, tursko, bugarsko, makedonsko i srpsko državljanstvo. Na ispitivanje je istovremeno dovedeno 13 mladića koji su kanije pušteni na slobodu. Preostala četvorica su ili maloljetna ili nisu poznati policiji.

Prvi ju je napao Sirijac Ahmad (15) u garaži glavnog kolodvora u Beču. On je i jedini priznao zločin. Drugi glavni osumnjičeni je Shaban (15) koji ima bugarsko državljanstvo.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Seksualna zlostavljanja su se nastavila sve dok 12-godišnjakinja nije znala kako dalje pa se povjerila majci. Došla je s majkom u policiju u listopadu 2023. godine i opisala zločine. Osjećala se prisiljena na seksualne kontakte dijelom i zbog prijetnji da će objaviti njezine slike i video snimke.

Image
NAPADNUTI PAR DOBIO ODŠTETU /

Evo koliko po indijskim vlastima 'vrijedi' silovanje i premlaćivanje

Image
NAPADNUTI PAR DOBIO ODŠTETU /

Evo koliko po indijskim vlastima 'vrijedi' silovanje i premlaćivanje

Žrtva je rekla da su je seksualno zlostavljali nekoliko puta tjedno i kako je to trajalo nekoliko mjeseci, od veljače 2023. do lipnja 2023.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ovo je jedan od najtežih slučajeva seksualnog zlostavljanja maloljetnih osoba i jedan od najšokantnijih slučajeva seksualnih delikata u mlađoj austrijskoj kriminalističkoj povijesti.

Iskaz žrtve je šokantan i ima ukupno 15 stranica. Redakcija Net.hr odlučila je ne objavljivati detalje slučaja zbog uznemirujućeg sadržaja.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

POGLEDAJTE VIDEO: Hororac u Vlaškoj: Vrebaju iz napuštene vojne bolnice, nasrću i provaljuju: 'Bojimo se, dogodit će se nož, silovanje'

Tekst se nastavlja ispod oglasa
ksw 96
Gledaj uživo 20.7. od 20 sati
VOYO logo