NESTAŠNI BILL / Procurila lascivna e-pošta između Gatesa i jedne zaposlenice, sve se to zbivalo kada je bio u braku?

Gates navodno nije porekao razmjenu poruka i rekao da će prekinuti tu interakciju, no odbor je na kraju odlučio da budući da nema fizičke interakcije između žene i Gatesa, nisu potrebne dodatne radnje

18.10.2021.
23:42
Profimedia
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Bill Gates ponovo se našao u središtu skandala. Dok je još bio predsjednik uprave Microsofta, Gates i jedna zaposlenica navodno su razmjenjivali lascivnu e-poštu, izvijestio je Journal, prenosi tportal.

Gates navodno nije porekao razmjenu poruka i rekao da će prekinuti tu interakciju, no odbor je na kraju odlučio da budući da nema fizičke interakcije između žene i Gatesa, nisu potrebne dodatne radnje. Sve se to zbivalo kada je Gates još bio u braku.

Glasnogovornik tvrtke Frank Shaw rekao je za Journal da je 2008. tvrtka obaviještena o razmjeni e-pošte koja se dogodila 2007. godine. E-poštu je opisao kao "flert", ali "ne otvoreno seksualnu" i rekao je da je Gates razgovarao o susretu sa zaposlenicom izvan posla.

Istraga o navodnoj aferi

Gatesov odvjetnik kaže da su tvrdnje su lažne.

Inače, 2019. godine neki su članovi Microsoftovog odbora sugerirali da bi Gates trebao odstupiti jer se vodila istraga o navodnoj aferi sa zaposlenicom. Ostavku je podnio u odboru u ožujku 2020., prije nego što je istraga završena. Zaposlenica je navodno u pismu odboru napisala da je imala višegodišnji seksualni odnos s Gatesom.

Možda će te zanimati

Telegram

Imaš priču? Javi nam se!
Imaš priču, ekskluzivu ili jednostavno temu za koju bi se trebalo čuti? Javi nam se, a mi ti jamčimo anonimnost.
Pošalji priču
Imaš priču? Javi nam se!
Imaš priču, ekskluzivu ili jednostavno temu za koju bi se trebalo čuti? Javi nam se, a mi ti jamčimo anonimnost.
Pošalji priču

Izdvojeno

Regionalni portali