UŽAS U CRNOJ GORI / Autobus sletio u provaliju, poginulo najmanje troje ljudi. Vozač: 'Osjetio sam bol u potiljku glave prije nesreće'

Image
Foto: YouTube/Screenshot

Neslužbeno se doznaje da je došlo do slijetanja autobusa na dionici između Obzovice i Brajića

19.9.2023.
14:36
YouTube/Screenshot
Play logo

Prometna nesreća dogodila se na Obzovici u Crnoj Gori, a prvi podaci policije ukazuju da je u autobusu bilo između 30 i 35 putnika. Među putnicima nije bilo djece. Crnogorski portal Vijesti piše da je u toj nesreći na cesti Cetinje-Budva poginule najmanje tri osobe, a barem 17 je povrijeđeno.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Play logo
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Play logo

Neslužbeno se doznaje da je došlo do slijetanja autobusa na dionici između Obzovice i Brajića. Vozač autobusa je priveden u policijsku postaju. On je ispričao da je osjetio bol u potiljku glave te da se nakon toga dogodila nesreća i vozilo sletjelo u provaliju.

U olupini autobusa više nema ozlijeđenih niti stradalih te se pretražuje okolni teren, kako bi se utvrdilo je li netko ispao iz autobusa i da mu pomoć još nije ukazana. Autobus firme “Papović” prevozio je putnike na relaciji Nikšić – Budva.

Policija je u Donjoj Gorici zatvorila promet iz smjera Podgorice prema Cetinju i samo propuštaju ekipe Hitne pomoći i spasilačke timove.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Play logo
BKFC 50
Kalkanski krugovi
Love island UK
San snova
default_cta
Ljubav je na selu
Štrumpfovi
Bijela kraljica
Britain's Got Talent
default_cta
Pun mjesec
Play logo
Play logo
Play logo