SRETAN BROJ: / Ovo je 7 načina na koji se seksamo, jedan je broj sigurno i vaš!

Opušteno, to bi bio najbolji smjerokaz kada se upuštate u seks. Kako god ispalo, a najmanje je 7 varijanti dobroga seksa, bitno je da se vi i druga strana u svemu - dobro osjećate.

2.8.2015.
8:31
Flickr
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

1. Seks bez osjećaja

Lakše izvedivo muškarcima nego ženama. Oni su odgajani da je više i bolje, a one da je samo jedan onaj pravi. Potpuno pogrešno. Postoje milijuni primjera gdje je upravo suprotno. Trendovi govore da muškarci danas traže ono nešto više. Moderni tipovi, nakon što su iskuslili ovaj seks bez obaveza, najčešće žale za "normalnim" curama. Niti jedna koja je bila "frendica za seks" ne ostaje. Iako je možda seks bio fantastičan, činjenica da nema jutarnjeg poljupca, počinje smetati. Isto je i ženama. Iako, čast iznimkama. Emocionalna isključenost tijekom fizičke bliskosti za neke funkcionira savršeno. Upravo im je ta formula najbolja za seks iz snova.

2. Seks s previše osjećaja

Ona voli njega, on voli nju. Super funkcioniraju kao par, ali kada dođe do kreveta, jednostavno zapinje. Mit je da muškarci, barem u početku veze, ne vole kada žena pokazuje previše osjećaja tijekom seksa. Što god tko mislio o tome, u prvoj fazi veze ljubavnici zapravo ispituju jedan drugoga. Budući to danas ide relativno brzo, upoznali se, zabrijali, u krevetu završili i što sad? U vrtlogu ste i rađaju se emocije. Nema gorega nego kad se tip slomi prije žene. Volim te i na rubu kreveta zaplače. Vjerujte, da je najbolja, svaka će cura od njega pobjeći, ako se i ona nije već zaljubila.

3. Kada sve sjedne na svoje mjesto

Tjelesno kompatibilni. Emotivno povezani. Raj.

4. Seks iz strasti

Neka luda situacija u kojoj ste se našli. Tipa, baš je to bilo u bazenu, potkraj dana. Nemožeš vjerovati. Dogodilo se. Takve se stvari pamte, a pametni prijateljima ne prepričavaju.

5. Istraživanje

Ovo je zona zabranjenog seksa. Seks u troje, seks na javnim površinama, seks za koji bi drugi rekli da nije normalan. Mnogima je to okidač. Bilo kako bilo, dokle god je siguran seks, u kojemu svi sudionici dobrovoljno sudjeluju, prolazi. Samo pripazite da kakav video ne procuri u javnosti.

6. Kad nema seksa, a dobro je

Crni biser. Rijetko se nalazi, ali postoji. Kažu ljudi da su ga doživjeli. Tipa, stvarno se nisu poseksali, a oboje je poslije ljubljenja i pipkanja bilo u transu. Događa se.

7. Kad sreći nema kraja

Zarumenio se. Izgubila se. Ajme, kako slatko. Baš su dobar par. Bit će od njih nešto. Vole se i u seksu imaju srama. Tu osobnost dolazi do izražaja. Držite se, iz ovakvih se vođenja ljubavi rađaju najbolji parovi.

Možda će te zanimati

Telegram

Imaš priču? Javi nam se!
Imaš priču, ekskluzivu ili jednostavno temu za koju bi se trebalo čuti? Javi nam se, a mi ti jamčimo anonimnost.
Pošalji priču
Imaš priču? Javi nam se!
Imaš priču, ekskluzivu ili jednostavno temu za koju bi se trebalo čuti? Javi nam se, a mi ti jamčimo anonimnost.
Pošalji priču

Izdvojeno

Regionalni portali