Špagete s govedinom i brokulama

Sviđa li vam se kineska kuhinja, u sklopu ovotjednog menija, i vi možete otkriti zašto je Marko Polo bio oduševljen obrocima s istoka

17.11.2000.
15:44
VOYO logo


Vrijeme pripreme: 20 min

Kalorije: 195
Masnoće: 6,21 g
Ugljikohidrati: 10,35 g
Proteini: 22,84 g
Kolesterol: 0 mg
Natrij: 1,36 mg

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Sastojci:

350 g govedine
1 žlica kukuruznog škroba
1 žličica ulja od sezama
350 g brokule, sitno narezane
4 glavice crvenog luka izrezane po dijagonali
1 mrkva, naribana
1 češanj češnjaka, usitnjen
đumbirov korijen (fino izrezan po dijagonali)
2 žlice umaka od soje
2 žlice sherryja
2 žličice smeđeg šećera

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Upute za kuhanje:

1. Pripremite govedinu i narežite na komade. Svaki komad izrežite na više tankih dugih traka. Ubacite u škrob, dobro uvaljajte.
2. Ugrijte ulje od sezama, dodajte govedinu i na jakoj vatri pecite 3 minute. Uklonite i stavite sa strane.
3. U praznu tavu stavite brokule, luk, češnjak i đumbir, nakon 2-3 minuta dodajte umak od soje, sherry i smeđi šećer, vratite i govedinu. Kuhajte nekih 2-3 minute, neprestano miješajte.
4. Stavite na topli tanjur na kojem ste već servirali špagete ili rižu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Superstar
NOVA SEZONA
VOYO logo