Danas /

Sendvič od gusjenica i blato

Želite li obradovati ukućane neobičnom kombinacijom kukaca i prljavštine, slijedite dolje navedene upute, i nadajte se da još uvijek imaju smisao za šalu

403 Forbidden

403 Forbidden


nginx
403 Forbidden

403 Forbidden


nginx

Sendvič od gusjenica

Pećnicu zagrijte na 200 stupnjeva celzijusovih. U maloj zdjeli kombinirajte 1/4 šalice majoneze, 2 žličice peršina, 2 žličice senfa i 1/4 žličice nasjeckanog češnjaka. Dobro promiješajte i ostaviti sa strane.

Uzmite jedan bijeli kruh i nepotpuno narežite 10 šnita, tako da još uvijek čine cjelinu.U svaki drugi prorez namažite smjesu s majonezom.

Načinite smotuljak od sira i šunke i ubacite u premazani prorez.Omotajte folijom i pecite 25 minuta.

Od celera možete napraviti antene, a od maslina nabijenih na čačkalice, gusjeničine oči.Pri serviranju na pojedinačne tanjure, razrežite štrucu na mjestima praznih proreza.

Sastojci:

1/4 šalice majoneze2 žličice peršina2 žličice senfa1 nasjeckani češanj češnjaka

1 bijeli kruh30 dag šunke30 dag sira

2 grančice celera2 masline

Blato

Razbacajte čokoladni puding po staklenoj, čistoj zdjeli i ukrasite gumenim bombonima u obliku crva. Povrh pudinga nabacajte mrvice čokolade. Radi boljeg efekta, dobro je da crvi vire napola zabijeni u puding.

403 Forbidden

403 Forbidden


nginx
Pročitaj i ovo
403 Forbidden

403 Forbidden


nginx
403 Forbidden

403 Forbidden


nginx
Regionalni portali
403 Forbidden

403 Forbidden


nginx