Sendvič od gusjenica i blato

Želite li obradovati ukućane neobičnom kombinacijom kukaca i prljavštine, slijedite dolje navedene upute, i nadajte se da još uvijek imaju smisao za šalu

30.10.2000.
15:17
VOYO logo


Sendvič od gusjenica

Pećnicu zagrijte na 200 stupnjeva celzijusovih. U maloj zdjeli kombinirajte 1/4 šalice majoneze, 2 žličice peršina, 2 žličice senfa i 1/4 žličice nasjeckanog češnjaka. Dobro promiješajte i ostaviti sa strane.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Uzmite jedan bijeli kruh i nepotpuno narežite 10 šnita, tako da još uvijek čine cjelinu.
U svaki drugi prorez namažite smjesu s majonezom.

Načinite smotuljak od sira i šunke i ubacite u premazani prorez.
Omotajte folijom i pecite 25 minuta.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Od celera možete napraviti antene, a od maslina nabijenih na čačkalice, gusjeničine oči.
Pri serviranju na pojedinačne tanjure, razrežite štrucu na mjestima praznih proreza.

Sastojci:

1/4 šalice majoneze
2 žličice peršina
2 žličice senfa
1 nasjeckani češanj češnjaka

1 bijeli kruh
30 dag šunke
30 dag sira

Tekst se nastavlja ispod oglasa

2 grančice celera
2 masline

Blato

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Razbacajte čokoladni puding po staklenoj, čistoj zdjeli i ukrasite gumenim bombonima u obliku crva. Povrh pudinga nabacajte mrvice čokolade.
Radi boljeg efekta, dobro je da crvi vire napola zabijeni u puding.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
nedelja
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo