Sendvič od gusjenica
Pećnicu zagrijte na 200 stupnjeva celzijusovih. U maloj zdjeli kombinirajte 1/4 šalice majoneze, 2 žličice peršina, 2 žličice senfa i 1/4 žličice nasjeckanog češnjaka. Dobro promiješajte i ostaviti sa strane.
Uzmite jedan bijeli kruh i nepotpuno narežite 10 šnita, tako da još uvijek čine cjelinu.
U svaki drugi prorez namažite smjesu s majonezom.
Načinite smotuljak od sira i šunke i ubacite u premazani prorez.
Omotajte folijom i pecite 25 minuta.
Od celera možete napraviti antene, a od maslina nabijenih na čačkalice, gusjeničine oči.
Pri serviranju na pojedinačne tanjure, razrežite štrucu na mjestima praznih proreza.
Sastojci:
1/4 šalice majoneze
2 žličice peršina
2 žličice senfa
1 nasjeckani češanj češnjaka
1 bijeli kruh
30 dag šunke
30 dag sira
2 grančice celera
2 masline
Blato
Razbacajte čokoladni puding po staklenoj, čistoj zdjeli i ukrasite gumenim bombonima u obliku crva. Povrh pudinga nabacajte mrvice čokolade.
Radi boljeg efekta, dobro je da crvi vire napola zabijeni u puding.