OGLAS

RTL DIREKT / RTG Dana od velike ljubavi Dodika i Trumpa, preko krivotvorenog ulja, pa sve do miss i mistera zamorca

Dodik Trumpa obožava, a Schmidta nešto manje. Ipak, sigurno je najveća ljubav između zamoraca i njihovih vlasnika. Tople i hladne veze, kao i sve dobro i loše pogledajte u RTG-u Dana

6.12.2023.
23:25
VOYO logo

U Hrvatskoj napad na vozača autobusa, u BIH Dodik slavi Trumpa, a ovaj u Americi obećaje da će biti diktator samo na jedan dan.

Nakon novog napada na dva radnika ZET-a na zagrebačkom Črnomercu, policija je uhitila trojicu mladića, među kojima i jednog maloljetnika koji je pružao otpor pa je morao biti i vezan. Napadnutom vozaču autobusa u napadu je slomljen prst, dok je otpremnik lakše ozlijeđen.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Loše vijesti i iz Varaždina gdje je u autoservisu eksplodirao spremnik plina u osobnom vozilu. Ozlijeđene su tri osobe koje su prevezene u varaždinsku bolnicu.

U riječku luku iskrcala su se 22 od ukupno 89 doniranih američkih borbenih vozila Bradley. S Kvarnera kreću u Slavonski brod gdje će u pogonu Đure Đakovića biti obavljan remont. Potom će biti spremni pojačati hrvatsku vojsku, ali i NATO obranu u regiji.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
o ulju iz dućana /

Nakon drame s lažnim maslinovim uljem, hrvatski uljar upozorava: 'Konzumiramo doslovno svašta'

Image
o ulju iz dućana /

Nakon drame s lažnim maslinovim uljem, hrvatski uljar upozorava: 'Konzumiramo doslovno svašta'

Mediteran je krenuo u obračun s krivotvoriteljima maslinova ulja! U akciji Europola u Španjolskoj i Italiji uhićeno je 11 osoba koje su prodavale 260 tisuća litara ekstremno lošeg, a moguće i po zdravlje opasnog ulja.

Al Capone je imao samo jednu optužnicu, a on već četiri jer Bidenova vlast zlorabi moć protiv njega, požalio se Fox-u Donald Trump koji je prema anketama već uhvatio ozbiljan zalet za povratak u Bijelu kuću. On moć neće zlorabiti, a evo kako odgovara na pitanje hoće li biti diktator:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Kažem ne, ne, ne. Osim prvog dana. Tada zatvaramo granicu, a potom bušimo, bušimo i bušimo. Nakon toga neću biti diktator."

Napeto će američke izbore pratiti u susjedstvu jer ako Trump pobijedi na Izborima, Milorad Dodik prijeti da će proglasiti neovisnost Republike Srpske. Dodik, poput Trumpa, vrijeme uglavnom provodi na sudovima zbog obračuna s visokim predstavnikom Christianom Schmidtom, čije odluke ne želi provoditi:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Što radi ovdje Schmitd, što radi ovdje Murphy, što rade ovdje svi ti koji nemaju što da rade", napomenuo je Dodik.

Za kraj natjecanje u kojem je gotovo nemoguće pronaći pobjednika. U Ekvadoru su pokušali izabrati najljepšeg zamorca. No, nisu ocjenjivali slatkoću, veličinu ili sjaj dlake već povezanost zamoraca i njihovih vlasnika.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

POGLEDAJTE VIDEO: Svi američki oklopnjaci iskrcani su u Rijeci. Doznajemo: Netko je podigao dron, Amerikanci su se uzbudili!

Brak na prvu
Dosje Jarak
Hell's kitchen
Obiteljske tajne
As u rukavu
default_cta
Poseta
Love Island: All stars
Bicemo prvaci sveta
San snova
Šetnja s lavom
default_cta
Moj pas Marmaduke
Megadance
Vozi moj auto
Maša i medvjed
Ljubavna zamka
default_cta
U klinču
Lijek za život
VOYO logo